iNEGöL’E VE AKTAŞ’A AĞIR HAKARET

Sosyal medya üzerinden bir şahsın ‘kapsol’ kelimesinin anlamını yayınladığı Ekşi Sözlük sitesinde kullandığı fotoğraf, büyük bir tepkiye neden oldu. İnegöllülere ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta hakaret içerikli paylaşım kısa süre içerisinde kaldırılırken, konu ile ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Yayınlama: 30.11.2020
2.987
A+
A-

Ülke genelinde en çok tıklanan sosyal medya sitelerinden biri olan Ekşi Sözlük sitesinde, İnegöllülere ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yönelik hakaret içerikli paylaşım gerçekleştirildi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın başına Master Chef Türkiye yazısı bulunan aşçı kepi foto montajı yapılarak paylaşıldı. Bahse konu olan paylaşımda ‘Kapsol’ kelimesi ise İnegöl’de kullanıldığı anlamı ile paylaşımda yer aldı.








 

Yapılan paylaşımda İnegöllülere ve Aktaş’a açık olarak hakaret yer alırken, paylaşımı yapan E.R.B. isimli şahıs kısa süre içerisinde paylaşımı kaldırdı.

 

KALDIRMASI YETMEDİ

Öte yandan paylaşımın yayılması üzerine de Bursa Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. E.R.B. isimli şahıs kısa süre içerisinde Emniyet Ekiplerince gözaltına alındı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.