İnegöllü gazeteciye büyük ödül

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen spor ödüllerinde yaptığı röportaj ve haberleriyle Hürriyet Gazetesi Beşiktaş muhabiri ve Spor Arena yorumcusu İnegöllü İsmail Er, yılın muhabiri ödülüne layık görüldü.

Yayınlama: 27.01.2018
678
A+
A-

Ödül törenine Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımı, eski milli oyuncu Nihat Kahveci, Bulgarların efsane futbolcusu Stoichkov, ünlü teknik direktör Daum ve Toshach ile davetliler katıldı.

 

Spor Türkiye’nin gelenekselleştirdiği Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödüllerinde İnegöllü İsmail Er en iyi dijital ve yazılı medya muhabiri unvanını aldı. 






 

Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da gerçekleştirilen törende futbolun dünyaca ünlü isimleri Barcelona ve Bulgaristan Milli Takımı’nın efsanevi sol ayağı Hristo Stoichkov, Real Madrid ve Beşiktaş’ın eski Teknik Direktörü John Benjamin Toshack ile Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı çalıştırmış Alman teknik adam Christoph Daum onur ödülü aldı.

 

Türkiye Spor Ödülleri’nin bu yıl isim sponsoru olan Ceylan İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, sporcuların motivasyonuna katkı sağlamak hedefiyle yola çıktıklarını ve Türkiye Spor Ödülleri’ne destek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Türkiye Spor Ödülleri Kurucusu ve Spor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş ise, yılın en iyilerini belirledikleri ödüllere bu yıl halkın yoğun ilgi gösterdiğini belirterek Türkiye Spor Ödüllerinde bu yıl futbolun efsane isimlerini ağırlamaktan gurur duyduklarını da vurguladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş