İnegöllü gençler, ‘Refah’ta buluşuyor

Yeniden Refah Partisi’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği basın açıklaması ile İnegöllü gençler partiye davet edilmişti. Yapılan açıklamaların ardından İnegöllü bazı gençler parti binasına giderek partiye katıldı.

Yayınlama: 14.12.2021
364
A+
A-

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Cayıklı, şu ifadeleri kullandı:

 

“9 Aralık tarihinde yapmış olduğumuz basın açıklamasında İnegöl’deki bütün gençlerimizi Yeniden Refah Partisi çatısı altında çalışmaya davet etmiştik. Bu çağrımıza uyarak aramıza katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kendilerine aramıza hoş geldiniz diyoruz”






 

DIŞ GÜÇLERDEN VE YERLİ UZANTILARINDAN GENÇLİĞİMİZİ KURTARACAĞIZ

“Çağrımızı yineliyoruz; diyoruz ki sevgili genç kardeşlerimiz ülkemizi kurtarmanın, ülkemizin geleceği olan gençlerimizi kurtarmanın yolu Yeniden Refah Partisi çatısı altında çalışmaktır. Bu çalışmayı nasıl yapacağız, gençliğimizi nasıl kurtaracağız? Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın dediği gibi kaliteli eğitimle kaliteli nesiller yetiştireceğiz. Öncelikle aramıza yeni katılan kardeşlerimizden sıkça duyduğumuz; ‘Bize bugüne kadar hiçbir siyasi partinin gerçek manada değer vermediği, ya da sadece saha çalışmalarında kendi amaçları doğrultusunda kullandıklarıyız’ Artık bizler de aktif olarak siyasetin içerisinde yer almak ve ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmak istiyoruz. Çünkü Yeniden Refah Partisi’nin genç lideri Dr. Fatih Erbakan’ın, ‘Biz siyasete nezaket ve zerafet getireceğiz’ sözü ile artık biz gençlere de siyaset kapısının sonuna kadar açıldığına inanıyoruz. Artık bizler de  ‘Milletimiz için biz varız’ anlayışı ile önce millet diyen Yeniden Refah Partisi çatısı altında Fatih Erbakan ile beraber ülkemizi imar edecek ve yıllardır konuşulan dış güçlerden ve onların yerli uzantılarından gençlerimizi ve geleceğimizi kurtaracağız”

 

PARTİ BİNASINA DAVET

“Bizler de İnegöl Genç Refah olarak sadece dinleyen değil, düşünen, proje üreten ve tatbik eden bir çalışma modeli ile ülkemizin yönetimine talip olan Fatih Erbakan liderliğinde ilçe gençliğimizi Yeniden Refah çatısı altında çalışmaya davet ediyoruz. Gençlerimizi, her pazartesi akşamı parti binamızda gerçekleştirdiğimiz ‘Çay bizden sohbet sizden’ programına davet ediyoruz. Burada gençlik var, burada gelecek var”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş