iNEGöLLü HUKUKÇU ABD’DE 1. OLDU

Amerika’da eğitim gören İnegöllü Hukukçu Betül Serbest (24), Chicago Kent College Of Law üniversitesini 1.’likle bitirdi.

Yayınlama: 20.05.2019
1.452
A+
A-

Muşlu bir ailenin çocuğu olarak İnegöl’de 1995 yılında dünyaya gelen Betül Serbest (24), Chicago Kent College Of Law üniversitesini 1.’likle bitirdi.

 

Mezuniyet töreninde 1.’likle bitirdiği okulun kürsüsüne çıkan Serbes, arkadaşların, öğretmenlerine ve ebeveynlere seslendi.






 

BETÜL SERBEST KİMDİR?

Muş’un merkez köyü Elçiler (Resula) köyünden olan Serbest Ailesinin bir ferdidir. Ailesi 1988 yılında Muş’tan Bursa-İnegöl’e göç etti. 1995 yılında İnegöl’de dünyaya geldi. İlköğretimini Alanyurt ilkokulunda başladı. 2004 Yılında dokuz yaşındayken ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri’ne göç etti. Loyola Üniversitesi Chicago’dan 2016’da Biyoloji ve Psikoloji bölümünden mezun oldu.

 

Chicago-Kent’deki ilk yılından sonra, Illinois, Law County, Cook County Circuit Court’taki Daniel Daniel Lynch’in dış görevinde bulundu. İkinci yılında Berul, Chicago-Kent Law Review’in bir üyesiydi. “Halo Sonrası Geliştirilmiş Patent İhlali Hasarları ve Okuma Faktörlerini Kullanma Problemi” başlıklı öğrenci notu, Chicago-Kent Law Review tarafından yayımlandı. 2L olarak, aynı zamanda Chicago-Kent Patent merkezinde öğrenci asistanı ve iki yarışmada yarıştığı Moor Court Onur Derneğinin bir üyesiydi.

 

Betül Serbest, son olarak okulunu bitirmesi ile İnegöllülerin göğsünü kabarttı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş