İnegöllü iş adamı Bursa’da önemli ödül aldı

Yayınlama: 25.01.2023
571
A+
A-

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 48. Ekonomiye Değer Katanlar ödül töreninde İnegöllü iş adamı Fatih Öztürk(Sultan Yetkili Müessese), ‘Sektör Liderleri Ödülünü’ almaya hak kazandı.

Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 48. Ekonomiye Değer Katanlar ödül töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende, İhracat, Sektör Liderleri, Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi kategorilerinde 39 ödül sahiplerini buldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 134 yıllık köklü geçmişiyle şehrin hafızası konumunda olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türk sanayisinin lokomotif şehri Bursa’nın marka değerini artıracak, ekonomik potansiyelini harekete geçirecek her türlü projeyi destekledik. Bursa’ya ve Bursalı kardeşlerimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” dedi.

BTSO tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni Merinos Atatürk Kültür Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bu yıl 48.’si organize edilen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreninde İhracat, Sektör Liderleri, Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi kategorilerinde Bursa ve ülke ekonomisine değer katan şahıs ve firmalar ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, kent protokolü ve BTSO yönetim kurulu, meclis ve komite üyeleri ile iş dünyası temsilcileri katıldı.








4 KATEGORİDE 39 ÖDÜL SAHİPLERİNİ BULDU
Bu yıl 48.’si düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreninde İhracat kategorisinde Oyak Renault, Gelir Vergisinde Şükrü Karagül, Kurumlar Vergisi kategorisi ve Sektör Lideri olarak Özdilek Alışveriş Merkezleri ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alındı.

Gecede ihracat kategorisinde ödül alan firmalar Oyak Renault, Tofaş, Bosch, Aunde Teknik, Borçelik, Döktaş Dökümcülük, Karsan, Sönmez Çimento ve Durmazlar Makine; Kurumlar ve Gelir Vergisinde ödül alanlar Bursagaz, Contitech Lastik, Göliplik Şeremet, Polyteks, Pro Yem, Rollmech Automotive, Rudolf Duraner, Atila Efe, Hikmet Oral, Mehmet Celal Gökçen, Sabahattin Gazioğlu ve Şükrü Karagül oldu.
Sektör Liderleri kategorisinde ise Beyçelik Gestamp, Burkay Kimya, Bursa Çimento, Burulaş, Çilek Mobilya, Ekonomik Yetkili Müessese, Eskapet Ambalaj, Gemport Gemlik, Karataş Sac, Korteks Mensucat, Nurel Medikal, Serra Sünger, Sultan Yetkili Müessese, Sütaş, Türk Prysmian, Özdilek Alışveriş Merkezleri, Yazaki Systems ve Yeşim Satış Mağazaları ödüle layık görüldü.

İNEGÖL’E 3 ÖDÜL VERİLDİ
Ödül töreninde Sektör Liderleri kategorisinde İnegöllü firmalar Serra Sünger, Sultan Yetkili Müessese ve Çilek Mobilya ödüle layık görüldü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.