İnegöllü kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen şahıslar Hakim karşısına çıktı

Bursa ve İnegöl’de toplam 6 kişinin sahte içkiden dolayı hayatını kaybetmesine ilişkin 6 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Yayınlama: 01.12.2021
279
A+
A-

Bursa 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Mesut G, Uğur K. ve Muhammed H, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Tutuksuz sanıklar Kemal B, Erhan O. ve Birkan B. ile olayda hayatını kaybedenlerin bazı yakınları ve taraf avukatları salonda hazır bulundu.

 

Tanık dinlenmesinin ardından söz verilen tutuklu sanıklar, beraatlerini ve tahliyelerini istedi. Önceki beyanlarını tekrar eden tutuksuz sanıklar da beraatlerini talep etti.








 

Ölenlerin yakınları, şikayetçi olduklarını belirterek, sanıkların cezalandırılmasını istedi.

 

Mesut G’nin tahliyesine, diğer sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

 

Geçen yıl aralık ayında Bursa’da farklı zamanlarda alkol aldıktan sonra fenalaşan 18 kişi kentteki hastanelere kaldırılmış, bu kişilerden Kenan Ç. (56), Mehmet İ. (59), İrfan Ç. (39), Sümer Ç. (51), Mümin A. (41) ve Mehmet S. (62) hayatını kaybetmişti. Sahte içkilerin satışıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli ise tutuklanmıştı.

 

OLAY

İnegöl’de sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Kenan Ç. (56) hayatını kaybetti.

 

Daha önce Mehmet İ. (59), İrfan Ç. (39), Sümer Ç. (51), Mümin A. (41) ve Mehmet S’nin (62) de yaşamını yitirdiği Bursa’da, sahte içkiden ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi.

 

Bursa’da farklı zamanlarda alkol aldıktan sonra fenalaşan 19 kişi kentteki hastanelere kaldırılmış, bu kişilerden 5’i hayatını kaybetmişti. Sahte içkilerin satışıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklanmıştı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.