İnegöllüler depremzede kardeşleri için arı gibi çalışıyor ‘Mobilya desteğine ihtiyaç var’

Yayınlama: 16.02.2023
101
A+
A-

Kahramanmaraş merkezleri depremler nedeni ile binlerce vatandaşımız yaşamını yitirirken, depremzede vatandaşlar için ise İnegöllüler adeta seferberlik ilan etmişti. Yardımlar tüm hızı ile devam ederken, İnegöl Fuar Alanı’nda depremzede aileler için yeni mobilyalar istiflenerek ailelerin evlerine gönderiliyor.

İnegöl’de deprem ile birlikte vatandaşlar adeta seferberlik ilan ederken, mobilya bağışları da sürüyor. Yeni mobilyalar fuar alanı içinde İnegöl Belediyesi personeli ve Beşir Derneği gönüllüleri tarafından istifleniyor.






Daha sonra ise İnegöl’de evlere yerleştirilen veya yerleştirilecek olan depremzede ailelerine mobilyalar gönderiliyor.

Aynı zamanda hali hazırda vatandaşlar tarafından kayıt dışı olarak dairelere yerleştirilen depremzede ailelerinin de eksiklikleri bu alandan gideriliyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle Kahramanmaraş merkezli depremler nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Ülkemiz büyük bir afet ile karşı karşıya kaldı. Bunun neticesinde de şükürler olsun milletimiz yek vücut oldu ve yardım seferberliğine başladı. İnegöl’deki vatandaşlarımızın destekleri ile deprem bölgesine yüzlerce tır yardım, yakacak odun ve çok çeşitli yardım kolileri gönderildi. Bizlerde İnegöl’deki mobilyacılar olarak İnegöl Belediyesi’nin de desteği ile ilçemize gelen depremzedelerimiz için harekete geçtik.

İnegöl’e gelen depremzedelerimiz için belirlenen evlerin mobilya ve eşya aksamının tamamlanması için seferberlik ilan ettik. Bunun neticesinde de şu an hali hazırda İnegöl Fuar Alanı’nda mobilyacılarımızdan gelen mobilya ve diğer eşyalar istifleniyor. Ve burada depremzede ailelerimiz için belirlenen evlere nakilleri gerçekleştiriliyor.

Bunun yanında yine kayıt dışı olan depremzede ailelerimizin bulundukları dairede eksiklikleri varsa, onları da yine fuar alanındaki eşyalardan tamamlanıyor. İnegöl gerçekten büyük bir birliktelik sağladı.

İnegöl’deki depremzede ailelerimizin eksikliklerinin tamamlanmasının ardından kampanyamız devam edecek. İnegöllü mobilyacılar olarak yetebildiğimiz noktaya kadar gitmek istiyoruz. Yani İnegöl’deki eksikliklerin tamamlanmasının ardından kampanya kapsamında yine mobilya ürünleri toplanmaya devam edecek. Toplanan mobilyalar devletimizin yönlendirmesi ile istenen noktaya gönderilecek.

Şimdiye kadar birçok esnafımızın desteği oldu. Ben bir kez daha burada çağrıda bulunmak istiyorum. Mobilyacılarımız bu yardım kampanyasına destek versin. Yaraları birlikte saralım. Bu büyük bir afettir. Rabbim bir daha böyle bir afeti milletimize göstermesin. Elimizden geleni yapalım ve milletimize sahip çıkalım”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş