İnegöllüler sarraflar çarşısına akın etti Altın bozduran bozdurana

Dolar kurundaki dalgalanmaların ardından Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlara yönelik altın ve dolarlarını bozdurması talebinde bulunması ile İnegöllü vatandaşlar Sarraflar Çarşısı’na akın etti.

Yayınlama: 16.08.2018
696
A+
A-

ABD ile yaşanan rahip gerginliği sonrasında yaşanan ekonomik savaşa karşı geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulunarak, vatandaşlardan dolar ve altınlarını bozdurmaları talebinde bulunmuştu.

 

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından İnegöl’de sarraflar çarşısında altın alımları en üst seviyelere ulaştı. Doların daha fazla yükselmemesi ve ekonomide dalgalanmaların olmalarını istemeyen vatandaşlar, Türkiye Cumhuriyeti liderine kulak vererek dolar ve altınlarını bozduruyor.






 

İsminin açıklanmasını istemeyen ve sarraflar çarşısında görev yapan bir kuyumcu, son bir hafta içerisinde sadece kendi işletmesinde 3 milyona yakın altın bozdurulduğunu ifade etti. Vatandaşların sürekli altınlarını bozdurmak için geldiğini belirten kuyumcu, önümüzdeki günlerde bu rakamın çok daha artacağını ifade ederek, insanların devleti için elinden geleni yapmasının kendilerini sevindirdiğini ve duygulandırdığını belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş