İNEGÖLLÜLERE SESLENDİ

Modellik yarışması nedeni ile geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’a giden ve buradaki yarışmada 400 yarışmacı arasından ilk 20’ye girmeyi başaran İnegöllü Model Yakup Aydın, finale davet edildi. Aydın, yarışmanın hemen ardından İstanbul’daki bir firmanın fotoğraf mankeni olarak, bu alanda iddialı olduğunu da kanıtlamış oldu.

Yayınlama: 12.10.2019
1.893
A+
A-

İnegöllü birçok isim ülke çapında farklı özellikleri ve işleri ile isimlerini duyururken, bu kervana son olarak İnegöllü Model Yakup Aydın da katıldı. Erkan Özerman tarafından düzenlenen Best Model Of Turkey & Best Model of The World yarışmasında boy gösteren İnegöllü genç Yakup Aydın, 400 yarışmacı arasından ilk 20’ye kalarak finale davet edildi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan genç model Yakup Aydın, “Bu yarışmaya kendi özgüvenimle katıldım. Kendimi ifade edebileceğim en iyi platform bu yarışmaydı. Daha önce modellik adına denemelerim olmuştu. Ama bu kadar kapsamlı bir programa ilk defa katıldım. Heyecanlıydım ama sahnede çok soğukkanlıydım. Daha sonra heyecanımı tamamen yendim çünkü daha önce de dediğim gibi bu tip programlarda yer almıştım. Bu programın diğerlerinden farklı olan tarafı çok kapsamlı olmasıydı” dedi.






 

Konuşmalarını sürdüren Aydın, şu ifadeleri kullandı:

“Yarışmaya katılan toplam 400 kişi vardı. Bu süreçte jürinin belirlediği isimler oldu. 400 kişiden sadece 20 kişi finale kalmaya hak kazanacaktı ve bende bu 20 kişiden biri olarak İnegöl’ü en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Finale davet aldım. İnşallah finalde de istediğim gibi bir sonuç alırım”

 

Yarışmanın hemen ardından İstanbul’dan irili ufaklı iş teklifleri gelmeye başladığını belirten Aydın, “Yarışmanın hemen ardından özellikle İstanbul’dan irili ufaklı iş teklifleri gelmeye başladı. İstanbul’a giderek bazı çekimlere katıldım. Amacım çok daha iyi yerlere gelerek şehrimi güzelce temsil etmek” dedi.

 

Gençlere tavsiyelerde de bulunan Aydın, “Hiçbir zaman hayallerinizden vazgeçmeyin. Sürekli mücadele edin” dedi.

 

‘İnegöllü vatandaşlara neler söylemek istersiniz?’ sorusuna cevap veren Aydın, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Öncelikle dualarını bekliyorum. Bu süreç çok uzun bir süreç ve sabır isteyen bir süreç. Bu nedenle ben vatandaşlarımızdan dua bekliyorum”

 

Öte yandan, Genç Model Yakup Aydın, kendisi ile aynı yarışmaya katılarak derece yapan Rüya Coriç ile birlikte İstanbul’da çekimlere katıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş