İnegölspor kahvaltıda buluştu

Arnova Sofa Firma Sahibi Sebahattin Demirtaş, İnegölspor’umuzun A takım ile Türkiye Şampiyonasına namaglup unvanıyla katılan U19 ekibini sabah kahvaltısında ağırladı

Yayınlama: 07.12.2017
557
A+
A-

Hikmet Şahin Kültür Park içinde faaliyet gösteren Baraka Coffee & Chocolate Cafe’e verilen kahvaltıda konuşan Arnova Sofa Firma Sahibi Sebahattin Demirtaş, şunları söyledi: “2.Ligde aldığı başarılı sonuçlar neticesinde üst sıralara doğru tırmanışını sürdüren İnegölspor’umuzun A takımı ile oynadığı Play-Off maçları sonucunda namaglup Türkiye şampiyonasına katılan U19 ekibimizi ağırlamak istedik. Her iki takımımızda aldığı güzel sonuçlarla bizi gururlandırıyor. İnşallah A takımımız lig sonunda 1.Lige çıkar. U19 ekibimizde inşallah Türkiye şampiyonasında şampiyonluk ipini göğüsler. Ben her iki ekibimize de başarılar diliyorum.”

 

Kulüp Başkanı Münür Kanar ise “Arnova Sofa Firma Sahibi Sebahattin Demirtaş Beye takımlarımızı ağırladığı için teşekkür ediyorum. Verilen maddi ve manevi destekler bize güç katıyor. Bize verilen destekler sayesinde ayakta durabiliyoruz. Bu desteklerin karşılığını da ligde aldığımız güzel sonuçlarla verdiğimize inanıyorum. İnşallah A takımımızla ligi istediğimiz yerlerde bitireceğiz. U19 ekibimizin de Türkiye şampiyonasında güzel sonuçlar alarak, bizi gururlandıracağından şüphemiz yok. Ben Sebahattin Beye bizi ağırladığı için tekrar teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.