İnegölspor yemekte bir araya geldi

Mobiliyum AVM’de faaliyete gösteren Zeynel Köfte Firma Sahibi Gürkan Organ, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’u akşam yemeğinde ağırladı.

Yayınlama: 29.07.2021
289
A+
A-

Yemeğe İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, teknik ekip ile futbolcular katıldı.

 

Yemek sonrası açıklama yapan Zeynel Köfte Firma Sahibi Gürkan Organ, şunları söyledi:






“Zeynel Köfte ailesi olarak, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’umuzu ağırlamak ve moral vermek istedik. İnşallah bu sezon elde edilecek başarılı sonuçların ardından hak ettiğimiz 1.Lige çıkarız. Biz firma olarak her zaman İnegölspor’umuzun yanındayız.”

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Öncelikle İnegölspor’umuzu ağırlayan çok değerli Zeynel Köfte Firma Sahibi Gürkan Organ’a teşekkür ediyorum. Ben seçildiğim dönemde İnegölspor ile alakalı şunu söylemiştim. “Sayın başkan savaşan bir ekip olmalı. Bu ekibin bir ruhu olmalı, heyecanı olmalı, bunu sahaya yansıtmalı. Mücadele edipte yenilse bile bunu tribün alkışlar, bunu şehir alkışlar. Mutlaka gayretini, emeğini, alın terini ortaya koymuştur.”

Mücadele ruhu eksik olduğunda açıkçası inanın hiç tadı olmuyor.  Bu seyirciye geçtiğinde, sonuç ne olursa olsun seyirci başının üstünde taşıyor. Ama biz inşallah başarıyı arzu ediyoruz, başarmak istiyoruz. Sizlere de güveniyoruz. İstersek ve ekip olabilirsek olmaması için bir gerekçe yok. Allah’ın izniyle, sizlerin gayretiyle olması gayette mümkün. Ben sizlere başarılar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

 

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise “Öncelikle bizleri ağırlayan Zeynel Köfte Firma Sahibi Gürkan Organ’a ve yemeğimize iştirak eden Sayın Belediye Başkanımız Alper Taban ile Sayın AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’a teşekkür ediyorum. Yoğun geçen transfer döneminin ardından hayırlısıyla lig hazırlıklarına başladık. Grubumuz ve fikstürümüzde belli oldu. Arık geriye başarılı olmak kaldı. İnşallah bu sezon istediğimiz sonuçları alacağız ve özlenen İnegölspor’u herkese izlettireceğiz. Bizler bu konuda başta hocamız olmak üzere teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABER: AHMET KABRAN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş