İnegölspor’dan maç sonucu açıklamaları

-İnegölspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, sahamızda 0-0 berabere kaldığımız Hekimoğlu Trabzon maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
-İnegölspor Basın Sözcüsü Cihan Bozacılar, sahamızda 0-0 berabere kaldığımız Hekimoğlu Trabzon maçı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Gol atamayınca bazen böyle enerjiniz düşüyor”
-İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu, sahamızda 0-0 berabere kaldığımız Hekimoğlu Trabzon maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “Tek eksiğimiz goldü” dedi.

Yayınlama: 13.09.2021
532
A+
A-

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Şimşir, şunları söyledi:

 

“10 kişi kalan takıma karşı oynamak avantaj değildir. Futbol oynayan bütün herkes bilir. 10 kişinin direnci daha çok artıyor. Çakılı kalıp çıkmadılar. Biz 3. bölgede pozisyon üretmekte sorun yaşadık. Oyuncu atılana kadarda oyunu biz oynuyorduk. Atıldıktan sonrada daha çok üstünlük bize geçti. Yani oyunu 1. dakikadan 90. dakikaya kadar oynayan bizdik. Rakip takım oyuncuları genelde yerden kalkmadılar. Verilen uzatma en az 11 dakika olması gerekirken 7 dakika gösterildi. Oyunun temposunu düşürmek için yerde yatmak bir şey ifade etmiyor. Vakit geçirme anlamında demiyorum. Oyunun soğumasına neden oluyorlar. Gayet baskılı oynadık. Samet’in vurduğu kafa, İsmet’in ilk devre vurduğu kafa var. 2 tane net pozisyonumuz var. Gol olsa zaten maç öyle biter. Ligin daha çok başındayız. Onun için her puana değerli gözüyle bakıyoruz. Oynadığımız takımda kuvvetli takım. Etimesgut maçına bu zihniyetle hazırlanacağız. Tekrar söylüyorum biz iyi takımız. Futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum.”






 

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Bozacılar, şunları söyledi:
“Futbol psikolojik bir şey. Yani rakibin 10 kişi kalması bizi daha çok strese soktu gibi geldi bana. Gol atamama baskısını yedik. Hekimoğlu’da ligin güçlü takımlarından biri. Aslında 2 denk takımın mücadelesiydi. Biz kazanmak istedik. 3 puanı alsaydık çok daha mutlu olurduk. Ama futbolda maalesef bunlar var. Gol atamayınca bazen böyle enerjiniz düşüyor. Yapacak bir şey yok. İnşallah haftaya sahamızda ağırlayacağımız Etimesgut maçında galip gelerek yolumuza devam ederiz.”

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Ademoğlu, şunları söyledi:

 

“Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Güzel mücadele ettiler. Hekimoğlu’nu da tebrik ediyorum. Onlarda centilmence mücadele ettiler. Onlara bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Maçı alabilirdik. Yani birkaç tane net pozisyonumuz vardı. Tek eksiğimiz goldü. Onu başarsaydık 3 puanla ayrılmış olacaktık. Ama İnegölspor her geçen gün daha iyi oturuyor. İlerleyen haftalarda inşallah özlediğimiz tabloyu biz göreceğiz. Haftaya Etimesgut maçı var. O maçta 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Önümüze bakacağız. Üst sıralarda yer almak için ne gerekiyorsa da yapacağız. İnegölspor taraftarları kurulduğundan beri her zaman takımını cefakarca desteklemiştir. Takımının yanında olmuştur.  1,5 seneden sonra taraftarlarımızla buluştuk. 3 puanı onları çok armağan etmek istiyorduk. Gelenlerin hepsinin ayağına sağlık. İnşallah haftaya da taraftarlarımızı bekliyoruz. Onlar her zaman itici güç olmuştur. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş