İnegöl’ü de gülümseteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey seçim çalışmalarına İnegöl’den start verdi. Bozbey İnegöl’de yaptığı konuşmada, “İnegöl’ün sorunlarını biliyoruz. Bursa’yı gülümsetmek için geliyoruz ama doğusunda batısına her yeri gülümseteceğiz bu nedenle İnegöl’ü de gülümseteceğiz” dedi.

Yayınlama: 05.01.2019
854
A+
A-

Ankara dönüşünde İnegöl’e uğrayan Mustafa Bozbey partililer tarafından coşku ile karşılandı.

 

Ziyaret programında bir konuşma gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “İnegöl’de gülümseyecek. Çok güzel bir karşılama yaptınız. İnegöl’ün sorunlarını biliyoruz. Bursa’yı gülümsetmek için geliyoruz ama doğusunda batısına her yeri gülümseteceğiz bu nedenle İnegöl’ü de gülümseteceğiz. İnegöl mobilya alanında isim yapmış ama dünyada bir yere gelememiş durumda. Biz istiyoruz ki Büyükşehirin de katkıları ile gelecekte İnegöl’ün mobilyası dünyanın her yerinde,her ülkesinde olsun ki İnegöl daha da kalkınsın ve İnegöl’ün yüzü gülsün. Bu konuda çalışmalarımız var, İnegöl bu projelerimizi belkesin. İnegöllüleri gülümsetmek için var gücümüz ile çalışacağız” dedi.








 

“Hiç bir ilçede yada büyükşehirde hizmet etmiş başkanlarımızı her zaman anacağız” diyerek konuşmasını sürdüren Bozbey, “Onlara sahip çıkacağız,onların yaptığı eserlere sahip çıkacağız. Biz onları da kucaklayacağız. Tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum, yüreklerine sağlık. Onlardan daha iyisini yapmak için geliyoruz” şeklinde konuştu.

 

CHP İnegöl İlçe Başkanı Necmi Demir ise, “Bugüne kadar İnegöl’de belediye başkanlığı yapan tüm başkanlarımıza saygılarımızı sunuyoruz, ölenlere Allah’tan rahmet diliyoruz. Şuanda Nilüfer’i güldüren, bütün ilçeleri güldürmek üzere 17 ilçenin de gülmesini istiyor kendisine başarıları diliyorum” diye konuştu.

 

Bozbey vatandaşlarla fotoğraf çektirdikten sonra İnegöl’den ayrılarak Bursa’da ki programa gitmek üzere yola çıktı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.