İnegöl’ü dünyanın her yerinden canlı izlemek mümkün

Yayınlama: 14.08.2025
186
A+
A-

İnegöl Belediyesi tarafından şehrin farklı noktalarına yerleştirilen sokak kameraları, vatandaşlara 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunuyor. Şehir merkezi ve turistik bölgelerde konumlandırılan kameralar sayesinde, dünyanın herhangi bir yerinden İnegöl’ün anlık görüntülerine ulaşılabiliyor.

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, uygulamanın şehir tanıtımı ve vatandaş memnuniyeti açısından önemli olduğunu belirterek, “Dünyanın neresinde olursanız olun 17 şehir kameramızdan İnegöl’ümüzü canlı izleyebilirsiniz” dedi.

 

OYLAT DA KAMERALARLA TAKİPTE

Kameraların yalnızca şehir merkezinde değil, ilçenin önemli turistik destinasyonlarından biri olan Oylat’ta da bulunduğunu belirten Başkan Taban, böylece hem ilçe sakinlerinin hem de dünyanın farklı yerlerindeki İnegöllülerin memleket hasretini giderebileceğini ifade etti.

 

İnegöl Belediyesi, bu sistemle hem şehirdeki önemli noktaların 24 saat boyunca kayıt altına alınmasını hem de yerli ve yabancı ziyaretçilere İnegöl’ü daha yakından tanıtmayı amaçlıyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK


Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş