“İnegöl’ümüz, Ülkemiz ve Milletimiz İçin Hayırlı Olsun”

Yayınlama: 14.05.2023
60
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 14 Mayıs seçimleri kapsamında oyunu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ailesi ile birlikte kullandı. Başkan Taban, “İnşallah İnegöl’ümüz için, Bursa’mız için, ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde, oyunu Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki 1258 numaralı sandıkta kullandı. Eşi Birnur Taban ve çocuklarıyla birlikte 12.30’da sandık başına gelen Başkan Taban’a, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve parti yöneticileri de eşlik etti. Okul bahçesinde vatandaşlarla selamlaştıktan sonra 1258 No’lu sandığa gelen Taban, burada sandık görevlilerine başarılar diledikten sonra eşi ve oğluyla birlikte oyunu kullandı.

ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN








Taban, oy kullanma işlemi sonrası basın mensuplarına bir açıklama da yaparak şu ifadelere yer verdi: “Bugün 14 Mayıs… Ben de Yunus Emre okulumuzda oyumu kullandım ailemle beraber. AK Parti İlçe Başkanımız ve kıymetli yöneticilerimizle birlikteyiz burada. Bildiğiniz gibi Türkiye’nin yüzüncü yılı başlıyor. Milletimiz de sandıkta iradesini gösteriyor. İnegöl’de toplam 622 sandıkta yaklaşık 209 bin seçmen sandığa gidiyor. Sabah saatlerinde İlçe Başkanımızla bazı okulları gezdik. 10-15 okulu dolaştık. Gördüğüm kadarıyla sabah saatleri itibariyle vatandaşlarımız hızlı şekilde oy kullanmaya başladılar. Bu katılım için oldukça güzel. Vatandaşlarımızın iradesini temsil edebilmesi açısından oy kullanmaları bizler için kıymetli. Çıkacak her sonuca saygılıyız. Herkesin de saygı göstermesini bekliyoruz. Sandık görevlilerimiz de sandıkların başında. Bu süreçte inşallah sağlıkla ve güzellikle bu seçimi bitirmiş olalım temennisinde bulunuyorum. İnşallah İnegöl’ümüz için, Bursa’mız için, ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.