iNEGöL’üN GELECEĞiNE YENİ YOLLAR AÇILIYOR

Ulaşım konusuna verdiği önemle çalışmalarını titizlikle sürdüren İnegöl Belediyesi, Yunusemre Mahallesinde 1037 metrelik yeni yol açma çalışmasını sürdürüyor.

Yayınlama: 17.07.2019
557
A+
A-

Şehri geleceğe taşıyacak çalışmalarla modern bir İnegöl imar etmek üzere hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, Alanyurt bölgesinde yeni yollar açmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yunusemre Mahallesinde 6 ayrı cadde ve sokakta çalışmalar devam ederken, Belediye Başkanı Alper Taban da beraberindeki heyetle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

 

ULAŞIM MEDENİYETTİR








Şehrin geleceğine açılan yeni yolların yapım çalışmasını yerinde gören Taban, burada bir açıklama da yaptı. Taban, “Yunusemre Mahallemizde Yenikent Sokaktayız. Burada yeni yol yapımıyla ilgili bir araya geldik. Hayatın her alanında vatandaş beklentilerin karşılayacak, kaliteli ve çözüm odaklı hizmetler üretmek üzere hem kırsalda hem merkez çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Şehrimizde öncelikli olacak projeler bir taraftan, bir taraftan da iz bırakacak projeleri hayata geçirmek adına adımlar atmaya çalışıyoruz. Fonksiyonunu kaybetmiş binaların yıkılmasını, bir yandan da bakıma ve düzenlemeye muhtaç alanların düzenlemelerini, yine kent estetiğini sağlayacak ve şehrimizi güzelleştirecek çalışmaları da hayata geçirmek üzere adımlar atıyoruz. Yaptığımız her işin, bir sonraki iş için çalışmamıza referans olacağı bilinciyle çalışmalarımızı özen ve titizlikle sürdürüyoruz. Şehirlerin gelişimi önemli. Her geçen gün artan ulaşım ve erişimin hızlı ve kolay hale gelebilmesi için bunları doğru orantılı şekilde hayata geçiriyoruz. Hareket ve erişim, ulaşım imkanı sağlayan yolların kalitesi ne kadar iyi olursa, bir şehrin medeniyetteki yükselme hızı da o kadar yüksek olacaktır. Bu idrak ile yol çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

Yapılan çalışmalar hakkında teknik bilgiler de veren Taban, “Burada yapılan çalışmalardan da bahsetmek gerekirse; Yeşilkent Sokak, Bozkaya Sokak, Vatan Caddesi, Ulucan Sokak, Yeşilbahçe Sokak ile Özveri Sokakta yol çalışmalarını yapıyoruz. Yolların toplam uzunluğu 1037 metre olup, 6054 m2’lik bir kazı çalışması yapılmakta. 5520 m3’lük de dolgu yapılacak. Bir ekskavatör ve 10 kamyonla buradaki çalışmayı tamamlayacağız. Yaklaşık 160 bin TL’lik bir çalışma. Şehrimizi en güzel noktaya getirebilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmamızın da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.