İnegöl’ün savcısı gönüllü olarak deprem bölgesinde görev aldı

Yayınlama: 30.03.2023
158
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen yerlerde görevlendirilen adli personelin yaşadığı tecrübeler, video ile Adalet Bakanlığı Resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Video İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir ve İnegöl Adliyesi Zabıt Katibi Şair Hasan Durmuş’un ifadelerine de yer verildi.

Adalet Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Gönüllü olarak koşarak gittiler. Adalet hizmetlerinin aksamaması için ellerini taşın altına koydular. Depremin ardından adalet hizmetlerini sürdüren fedakar kahramanlar yaşadıklarını aktarıyor.” ifadelerine yer verildi.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir de yaşadıklarını şöyle aktardı:






“Her birimiz, bu bölgedeki insanların acısını yaşayarak, bu bölgede adli hizmetlerin aksamadan yürütülmesi, ölen insanların ailelerine tesliminin yapılması amacıyla ölü muayene işlemlerinin yerine geçilmesi, şüpheli insanların ilerleyen aşamadaki sorumluluklarının tespiti amacıyla delillerin ivedi şekilde toplanması amacıyla gönüllü olarak bu bölgede görev almak istedik”

İnegöl Adliyesi Zabıt Katibi Şair Hasan Durmuş ise, “Kendi üzerimize düşen mesleğimiz ile alakalı yapabileceğimizi en iyi yapabilmek için buraya geldik” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş