iNEGöL’üN SORUNLARINI ÇöZMEK iÇiN GAYRET EDECEĞiZ

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, önceki dönem İçişleri Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ile AK Parti Bursa Milletvekilleri, Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhanb Salman “İnegöl’ümüzün sorunlarını çözmek adına gayret edeceğiz” dedi

Yayınlama: 10.04.2019
763
A+
A-

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, önceki dönem İçişleri Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ile AK Parti Bursa Milletvekilleri,  mazbatalarını alarak görevlerine başlayan belediye başkanlarını ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret etti.

 

İNEGÖLLÜ VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “İl Başkanımız ve Bursa AK Parti Milletvekillerimiz ziyaretimize geldiler. Bundan dolayı çok mutluyuz. Tamamlamış olduğumuz yerel seçimler sonrasında çok şükür vatandaşımızın teveccühü ile beraber görevimize başladık. 16 Aylık devam eden sürecimizi devam ettirmiş olduk. Ben öncelikle tüm ilçe halkımızı bir kez daha bizlere olan güveni ve desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu başarıyı bizler AK Parti ailesi olarak gerçekleştirmiş oldu. Ben çok kıymetli teşkilat üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bugün bu teşkilatın başında olan çok değerli İl Başkanımız olmak üzere, bakanım ve milletvekillerimize de bizlere seçim sürecinde şehrimize vermiş oldukları destek ve katkılardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah sonuçlar hayırlı olsun diyorum” dedi.

 

İNEGÖL’ÜMÜZÜN SORUNLARINI ÇÖZMEK ADINA GAYRET EDECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ise, “Bizler bugün Bakanımız Efkan Ala ve milletvekillerimiz ile beraber görevine başlamış belediye başkanlarımızı, ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bugün de farklı ilçelerimizi ziyaret ettikten sonra şimdi de İnegöl’ümüzü, İnegöl Belediye Başkanımızı, teşkilat mensupları ile ziyaret edip, görevlerinin hayırlı olması temennilerimizi iletiyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerinin hem İnegöl’ümüz hem Bursa’mız AK Parti’ye önemli teveccühte bulundular. Bize de önemli sorumluluk yüklenmiş oldu. Teşkilatımız ile beraber nasıl seçim sürecinde canla başla çalıştıysak, inşallah bugün itibari ile de sayın belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, milletvekillerimizle, bakanlarımızla aynı ruh ve heyecanla canla başla çalışmaya, İnegöl’ümüzün sorunlarını çözmek adına gayret edeceğiz. Belediye Başkanımız Alper Taban’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Ekibi ile beraber çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

EN GÜZEL HİZMETLER İNEGÖLLÜLER İLE BULUŞACAK

İnegöl’de AK Parti’ye gösterilen teveccühün farkında olduklarını ifade eden önceki dönem İçişleri Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, “Belediye başkanlarımızı ziyaret ederek onlara görevlerinde başarılar diliyoruz. Bugün de İnegöl’de Alper kardeşimizin seçilmiş olmasından dolayı buradayız ve kendisine başarılar diliyoruz. Bütün İnegöllüleri buradan saygıyla selamlıyorum. Onlara yürekten teşekkür ediyorum. Onlar bu görevlendirmeyi yaptılar. Hem Türkiye’nin istikrarının arkasında durdular hem de Alper Taban gibi çok kaliteli, dürüst bir arkadaşımızı yeniden görevlendirdiler. Biz de İnegöllüleri en iyi hizmetin sunulabilmesi için tüm milletvekilleri olarak bize düşeni yapmakla sorumlu olduğumuzun farkındayız. Bize düşeni yapacağız. İnşallah da en güzel hizmetler İnegöllüler ile buluşacak” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş