iNESMEK kurs kayıtları başladı

İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İNESMEK) yaz dönemi kayıt başvuruları 14 Mayıs Pazartesi günü itibariyle başladı. Kayıtlar 08 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.

Yayınlama: 15.05.2018
765
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban, kurulduğu günden bu yana pek çok insan için umut olmuş, pek çok insanın da hayalini gerçekleştirmiş olan İnesmek bünyesinde yaz döneminde açılacak kursların kayıtlarıyla ilgili açıklama yaptı. İnesmek’in yaz dönemi kurs kayıtlarının 14 Mayıs Pazartesi itibariyle başladığını dile getiren Taban, kayıtların 08 Haziran Cuma gününe kadar devam edeceğini belirtti.

 

2011’DEN BERİ İNEGÖL HALKINA HİZMET VERİYOR








İnesmek’in örgün eğitim sistemi dışında planlı, programlı, sistemli olarak yürütülen bir eğitim şekli ve yaygın eğitim ilkeleri ile İnegöllü hemşerilerimize sanatsal alanda beceri kazandıran bir merkez olduğuna vurgu yapan Taban, “İnesmek kurslarımız her geçen gün hizmet kalitesini ve branş sayısını arttırarak 2011’den beri İnegöl halkına hizmet veriyor. Bilindiği üzere 15 Temmuzun yıl dönümünde gerçekleştirdiğimiz açılışla İnesmek Kurslarımızı Beşinci Mevsim Kültür Merkezimize taşıdık. İyileşen fiziki şartlar ile birlikte kurslarımızda eğitim alan kursiyerlerimizin daha da güzel işler ortaya koyduklarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir” dedi.

 

İNESMEK BİR OKUL ÖZELLİĞİNE SAHİP

İnegöl Belediyesi’nin bir eğitim ve kültür hizmeti olan İnesmek’in kültür ve sanat eğitimi konusunda önemli bir boşluğu doldurduğuna dikkat çeken Taban; “İnesmek; 7 yılda 18644 kişiye eğitim verirken, bu yıl 34 usta öğretici ile 68 farklı branşta 157 grupla 3183 kursiyere hizmet vererek emin adımlarla yoluna devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana pek çok insan için umut olmuş, pek çok insanın da hayalini gerçekleştiren İnesmek adeta bir okul özelliğine sahip” şeklinde konuştu.

 

8 HAZİRAN’A KADAR KAYITLAR DEVAM EDECEK

Yaz döneminde açılacak kurslara da değinen Taban, “Vatandaşlarımızın zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için yaz döneminde de belli başlı kurslarımıza devam edeceğiz. Bu bağlamda Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü, Ofis Programları Kullanımı, Bilgisayar Destekli Muhasebe, İngilizce, Okuma-Yazma, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Dekoratif Ahşap Boyama, El Nakışları,  Filografi, Giyim, Yağlı Boya Resim ve Yetenek Sınavına Hazırlık (Resim) branşlarında 14 Mayıs Pazartesi günü itibariyle kayıt almaya başladık. 08 Haziran Cuma gününe kadar sürecek kayıt başvuruları Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde şahsen veya www.inesmek.org adresinden online olarak yapılabilecektir” açıklamalarında bulundu.

 

KURUM BÜLTENİ

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.