İNULAŞ ELEŞTİRİLERE CEVAP VERDİ

Belediye Başkanı Alper Taban’ın toplu taşımada yapılan sivil denetimlerden sonra yaptığı açıklamayla alakalı değerlendirme yapan İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, Alper Başkanın açıklamalarını kurum olarak büyük bir olgunlukla karşıladıklarını belirtti.

Yayınlama: 19.12.2019
602
A+
A-

 

Konu ile ilgili açıklama yapan İNULAŞ Başkanı İbrahim Bayram, ”Belediye Başkanımız Alper Taban ilk günden itibaren taşıma  konusundaki hassasiyetini bizlere bildirdi. İNULAŞ olarak bizlerde bu hassasiyet çerçevesinde hizmet vermeye, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabi bu noktada şunu söylemek gerekiyor, günde yaklaşık 40 bin yolcu taşıyoruz. İnsanın olduğu yerde mutlaka hata oluyor, tabi bizler bu mazeretlerin arkasına da sığınmıyoruz, ancak bizlerde gerek araçlarımızdaki bakım ve temizlik, gerekse şoförlerimizin giyim, kıyafet ve iletişim noktasında, vatandaşlarımızla en iyi şekilde iletişimi kurmasını sağlamaya çalışıyor, şoförlerimizi sürekli eğitimden geçirip sorunları en aza indirmeye çalışıyoruz” dedi.

 






KENDİMİZİ GÖZDEN GEÇİRECEĞİZ

Belediye Başkanı Alper Taban’ın açıklamalarını kurum olarak büyük olgunlukla karşıladıklarını belirten Bayram, “Burada bizimde kendimizi çek etmemiz gerek konular varsa ortaya çıkan veriler doğrultusunda bizde kendimiz gözden geçireceğiz. Değerli belediye başkanım Alper Taban’ın da bizlerinde hedefi en iyisini olmak. İnegöl’lü vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak, bu noktada ne yapmamız gerekiyorsa değerli başkanımız ve belediyemiz ile iş birliği içerisinde en iyisini yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 

KAMPÜSTE HERHANGİ BİR SIKINTIMIZ KALMADI

Kampüs öğrencilerini taşıma ile alakalı da konuşan Bayram, ”Ücretsiz taşıma bittikten sonra ufak tefek sıkıntılar yaşansa da bizler istatistik olarak iniş ve binişleri değerlendirerek sıkıntıları anında tespit edip gerekli sefer artırımlarına giriyoruz. Kampüste herhangi bir sıkıntımız kalmadı. Birde okullar bölgesinde Adliye ve Çimen Camii duraklarında oluşan yoğunluk vardı bu bölgelerde koyduğumuz ek seferlerle sorunu çözdük. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımız sürecek” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş