İNULAŞTAN YENİ UYGULAMA; MOBİL KENTKART

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, İnegöllü vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına Mobil Kentkart uygulamasını hayata geçirdiklerini belirtti. Bayram Mobil Kenkart uygulaması ile kent kart olmadan da seyahat edebileceklerini, bunun yanı sıra hangi dolmuşun hangi durakta olduğunu da takip edebileceklerini belirtti.

Yayınlama: 30.01.2017
3.107
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bayram, şu ifadeleri kullandı: “İnegöllü hemşirelerimiz için her zaman daha iyi, kaliteli ve konforlu hizmet sunma adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız akıllı telefonlarını Kentkart’a dönüştürebilirler. İnegöl’ümüze özel kullanabileceğiniz Kentkart Mobile Uygulamasını telefonlarımıza yükleyerek  akıllı telefonunuzu kentkart olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi kartınızdan Kentkart’ınıza yükleme yapabilirsiniz. NFC destekli telefonunuza yüklediğiniz Kentkart Mobile Uygulamasındaki Mobilkentkart Satın al butonuna basarak sadece birkaç işlemle sanal kart satın alabilir ve Kentkart’ınıza ihtiyaç olmadan akıllı telefonunuzu ulaşımda kullanabilirsiniz. Mobil kentkart uygulamasının getirdiği kolaylıklar sadece bununla sınırlı değil. Aynı zamanda uygulama üzerinden kart bakiyesini kolayca öğrenebilir, “İnternet Dolum özelliği sayesinde ödeme seçeneklerini kullanarak Kentkart’ınıza istediğiniz yerde ve istediğiniz saatte yükleme yapabilirsiniz”

 

“Evden veya iş yerinden çıkmadan, isterseniz durakta beklerken, Kentkart mobile uygulaması ile harita üzerinde otobüs ve durakların nerede olduğunu, hangi duraktan hangi otobüsün ne zaman geçeceğini öğrenebilirsiniz. Ayrıca kartınızın kullanım detaylarını da yine aynı uygulama üzerinden kontrol edebilirsiniz. 86 Adet Dolum bayimizle hizmet verdiğimiz İnegöl’ümüzde Kentkart Mobil uygulamasının da yeterli düzeyde kullanılmaya başlanmasıyla sabah erken saatlerde ve gece geç saatler de oluşabilecek dolum sıkıntılarının da en az düzeye ineceğini düşünmekteyiz. Bu hafta içerisinde belli noktalarda yetkili arkadaşlarımız tarafından broşürler dağıtılacak ve halkımız daha detaylı olarak bilgilendirilecektir”










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.