İŞ ADAMLARI YOZGAT’A GİDİYOR

Yaklaşık bir ay önce İnegöl Yozgatlılar Derneğinin daveti üzerine İnegöl’e gelerek 37. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nı ( MODEF) ziyaret eden Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, İnegöl’de yaşayan Yozgatlı iş adamlarını yatırım yapmaları için 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Yozgat’a davet etti.

Yayınlama: 26.04.2017
769
A+
A-

 İnegöl Yozgatlılar Derneğinin davet üzerine İnegöl’e gelen ve arından 37. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’na (MODEF) uğrayan ve İnegöl’de yaşayan Yozgatlı iş adamlarını ziyaret eden Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, iş adamları ile Yozgat için yatırım görüşmesi yaptı. İnegöl’de yaşayan Yozgatlı iş adamlarını ziyaret eden Vali Yurtnaç, iş adamlarını 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Yozgat’a davet etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Yozgatlılar Derneği Başkanı Mustafa Arslan , “37. Mobilya Dekorasyon Fuarımıza gelerek, Yozgatlı iş adamlarımızı ziyaret eden Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç burada bizleri 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Yozgat’a yapılması gereken yatırımlar için Yozgat’a davet etti. Bizde İnegöl’de yaşayan iş adamlarımızla 5 Mayıs tarihinde Yozgat’a gitmek için yola çıkacağız” dedi. 










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.