İş dünyasına çağrı; ‘Yorgun yola çıkmayın’

Yayınlama: 17.01.2023
130
A+
A-

İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) Başkanı Varol Aydın, İnegöl’deki iş dünyası temsilcileri ile bir araya geldiği kahvaltının ardından İstanbul Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada özellikle fuara katılan firma yetkililerinin yaşanan acı tecrübelerden dolayı yola yorgun çıkmamaları yönünde telkinde bulunuldu.

Yaşanan kazalarda iş dünyasından isimlerin hayatını kaybettiği veya yaralandığı olayların ilçeyi derinden sarsması nedeni ile her yıl İMOSPAK tarafından gerçekleştirilen farkındalık açıklaması, İstanbul Fuarı öncesi bu yıl da gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen kahvaltı programı ile İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) Başkanı Varol Aydın, Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İMOS Başkanı Osman Aybil ve Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz bir araya geldi.






Her yıl İstanbul fuarı öncesinde farkındalık açıklamalarında bulunduklarını belirten Aydın;

“İstanbul Mobilya Fuarı öncesi farkındalık oluşturulmak adın bu açıklamaların önemli olduğunu düşünüyorum. Satış ve pazarlama stratejileri diksiyon eğitimi gibi seminerler düzenleyerek pazarlamacı arkadaşlarımızı fuara hazırlamaya çalışıyoruz. Bizler üstümüze düşen görevi fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan sonraki sıra siz değerli pazarlayıcı arkadaşlarımıza kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum”

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise, “900’e yakın katılımcı firma var. Bunların 300’e yakını da İnegöllü firmalarımız. Firmalarımızın da dikkatli, uykularını alarak yola çıkmalarını istiyoruz.   Çünkü yaşanmış kötü tecrübeler var.  Fuarın herkese hayırlı olmasını diliyoruz. Bol bereketli bir fuarla inşallah İnegöl’e döner firmalarımız” dedi.

Son olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Bu ay İstanbul’da bir fuar yapılıyor. Mobilya fuarı. Tabii ki İnegöl’de yapılanlar var. İstanbul’da da var. İstanbul daha kapsamlı bir fuar. İMOSPAK tarafından düzenlenen programa Şoförler Odası olarak sağ olsun her sene bizi bu konuyla alakalı davet ediyorlar. Buradan yola çıkacak arkadaşlarımız var, iş adamlarımız var. Hepsi birbirinden kıymetli. Çünkü bizim İnegöl’deki arkadaşlarımız üretken, çalışkan arkadaşlarımız. Yollara gidip gelirken kendilerinden rica ediyorum; her zaman biz şoför arkadaşlarımıza yollara çıktığında uykusuz, dalgın yola çıkmamalarını istiyoruz. Arkadaşlarımızla da kesinlikle uykusuz dalga yola çıkmasınlar. Yorulduklarında artık yollar eskisi gibi değil. Her tarafta dinlenme tesisleri var. Her taraftan lokantalar var, restoranlar var. Tabii söyleyecek çok şey var. İnegöl mobilyası biliyorsunuz artık dünyaya hükmediyor. Numune ihraç ediyoruz. Ben bu işin daha da katlanacağını düşünüyorum. İnşallah İnegöl’e çok ivedi bir şekilde özellikle benim branşım değil fuarının yapılmasını buradan talep ediyorum. Büyüklerimizden, İnegöl’ün yerel siyasetçilerinin mobilyaya biraz daha fazla özen göstermelerini, özellikle istirham ediyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş