İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURULU İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununa göre oluşturulan İnegöl Belediyesi iş sağlığı ve güvenliği kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yayınlama: 25.08.2020
426
A+
A-

6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununa istinaden oluşturulan iş sağlığı ve güvenliği kurulunun başkanlığına işveren vekili olarak İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger görevlendirildi.

 

İş Sağlığı ve Güvenliği alanında uzman kişiler ile işveren ve çalışan temsilcilerinden oluşan kurul toplantısına kurul başkanı ve 7 kişiden oluşan üyeler katıldı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda başlayan çalışmalar neticesinde gerçekleşen ilk toplantıda kurul üyelerine ilk eğitim verilirken aynı zamanda personele verilecek eğitim de planlandı.






 

İş Sağlığı ve güvenliği kurulunun ilk toplantısında konuşan Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger “Kurumumuz 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu uygulamaları kapsamında Ortak Sağlık ve Güvenlik birimi ile yapmış olduğu sözleşme doğrultusunda çalışmalara başlamıştır. Yapılan ilk toplantıda kurumumuzun İş Sağlığı ve Güvenliği noktasında yapması gereken çalışmalar istişare edilmiş ve kurum personeline bu konuda verilecek eğitim planlanmıştır” dedi.

 

“İnegöl Belediyesi olarak bir yandan personelimizi mesleki ve teknik anlamda eğitip, donatırken diğer yandan da onlara güvenli bir iş ortamı sunmanın gayreti içerisindeyiz” diyerek konuşmasına devam eden Dülger; “İnsan odaklı yönetim anlayışımızla insan kaynağımızı en etkin ve en verimli bir şekilde kullanmak amacıyla gerek hizmet içi eğitimler gerekse seminer, kurs veya online eğitimlerle çalışanlarımızın performansını artırmaya yönelik hassasiyetimiz artarak devam etmektedir. Bu doğrultuda çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken çalışanlarımızın sağlığına ve güvenliğine her şeyden daha fazla önem verdiğimizi belirtmek isterim. Bunun içinde Ortak Sağlık ve Güvenlik birimi ile yaptığımız sözleşme doğrultusunda çalışanlarımızın meslek hastalığı ve iş kazası riskini en aza indirmek amacıyla oluşturduğumuz İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulumuz çalışmalarını hassasiyetle devam ettirecektir. Bu bağlamda tüm çalışanlarımızın da kendi üzerlerine düşen bireysel önlemlerini alarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti göstereceklerini umuyorum. Tüm ekibimize sağlık ve esenlik ortamında kazasız belasız çalışmalar diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş