ISaloni Fuarı’nda Çilek rüzgârı

Türkiye’nin önde gelen markası Çilek, sektörün önemli buluşma platformlarından biri olan ISaloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı. Champion Racer (GTI), Black, Pirate gibi inovasyonel tasarımlarıyla fuara katılan Çilek, fuar ziyaretçilerinin yanı sıra sektör profesyonellerinden de tam not aldı.

Yayınlama: 21.04.2018
876
A+
A-

Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, 17 Nisan 2018 Salı günü kapılarını sektör profesyonellerine açan ISaloni Milano Mobilya Fuarı’nda sektör temsilcileri ve fuar katılımcılarıyla bir araya geldi.

 

İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen ve 22 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek fuar kapsamında Çilek, büyük beğeni toplayan tasarım ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Çocukların düşlerini süsleyen Black, Pirate, Champion Racer (GTI), Selena ve Trio serileriyle Çilek, fuar ziyaretçilerinden tam not aldı.






 

ÇOCUKLARIN DÜŞLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ

Çilek Genel Müdürü Muzaffer Çilek, ticari ilişkilerin yoğun şekilde gerçekleştiği fuarda, Türk mobilya markalarının tasarımlarıyla büyük beğeni topladığını söyledi. Muzaffer Çilek, “Çilek olarak, her çocuğa ulaşma mottosuyla çalışıyor, müşterilerimizin ve pazarın ihtiyaçlarına yönelik ürünleri tüketicilerimizle buluşturmayı kendimize ilke ediniyoruz. Bu bakış açısıyla çalışan bir marka olarak, sektörün dünyadaki en önemli fuarına katılmaktan oldukça mutluyuz. Aslına bakarsanız standımıza ilgi beklentimizin çok ötesinde geçiyor. yeni işbirliklerine atıyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş