İSKO’DAN ÇOCUKLARA ÖZEL PROGRAM

İnegöl Organize Sanayi Bölgesinde Tekstil sektöründe faaliyet gösteren, sosyal aktiviteleri ile çalışanların motivasyonunu yükselten Sanko Tekstil İşletmeleri A.Ş. İSKO Şubesi, 23 Nisan kapsamında geleneksel hale getirdiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 4. kez bir etkinlikle kutladı.

Yayınlama: 23.04.2019
1.070
A+
A-

Personel çocuklarına yönelik Sihirbaz Gösterisi, Animasyon ve Jonglör Gösterisi ile  yaklaşık 200 personel çocuğu etkinlikte doyasıya eğlendi.

 

Sanko Tekstil İşletmeleri A.Ş. İSKO Şubesi etkinlik organizasyonunu Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda Ekim Sanat Atölyeleri  ekibinin sunduğu “Sihirbaz Gösterisi, Animasyon  ve  Janglör Gösterisi ” adlı oyunlarla  çocuklara yönelik  müzikli oyunlarını ve sihirbazlık gösterileri, çocukları gülmekten kırdı geçirdi. 200 personel çocuğunun yanı sıra gösteriyi İSKO Personel Müdürü Sedat BİNİCİ ve İSKO çalışanları da izledi.








 

Gösterimin ardından konuşan İSKO A.Ş. Personel Müdürü Sedat Binici,  personelin motivasyonunu artıracak sosyal aktivitelere önem verdiklerini belirterek, “Personelimizin yanında onların çocuklarını da unutmadık. Bu yıl 4. düzenlediğimiz bu organizasyonumuz geleneksel hale gelmiş ve her yıl düzenli olarak 23 Nisanda yapmayı planlamaktayız. Personel çocuklarımıza yönelik bu etkinliğimize yaşları 5-11 arası 200 personel çocuğumuz katıldı. Sihirbaz gösterisi, animasyon  ve  janglör gösterisi adlı oyunlarla çocuklarımız doyasıya eğlendiler. Gösterinin sonunda çocuklar çok mutlu bir şekilde ayrıldılar. İSKO A.Ş. ailesi olarak bu tür organizasyonları önemsiyoruz, bu tür organizasyonları yapmaya devam edeceğiz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.