İSLAM DİNİNE DÜŞMAN MISINIZ?

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, İnegöl’ün gündemine yönelik açıklamalarda bulundu. Özellikle CHP İnegöl ilçe yönetimine ateş püsküren Baykan, “İslam dinine düşman mısınız?” dedi.

Yayınlama: 14.02.2020
850
A+
A-

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, Avarlar Kavşağı’ndan Mesudiye bağlantı yoluna, Kozluca Yolu’ndan İnegöl altyapısına kar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

 

AVARLAR KAVŞAĞI






İlk olarak Avarlar Kavşağı ile ilgili açıklamalarda bulunan Baykan, “Bildiğiniz gibi Avarlar Kavşağı’nda bazı çalışmalar yapılarak kazaların ve karmaşanın öne geçilmek amaçlanmıştı.  Bu proje başlı başına bir karmaşa meydana getirdi. Sürücüler ilk olarak yola girerken nereden gideceğini şaşırıyor. Böyle mi karmaşanın önüne geçiliyor? Aynı zamanda kazalar artmaya başladı. Arkadaşlarımız ile durum değerlendirmesi yapıyoruz. Bölgedeki esnaf kardeşlerimizle muhabbet ederken bile, eski halinin daha iyi olduğunu ifade ediyorlar. Şimdi ise bölgeye trafik ışıkları yerleştirildi. Yani eski sisteme dönüldü. Bakın burada bir enkaz var. Bu keşmekeşlik İnegöl’e yakışmıyor. Bu cenaze artık ortadan kaldırılmalı” dedi.

 

MESUDİYE KÖPRÜSÜ

Sanayi ile Mesudiye Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolun yağmur yağınca tamamen göle döndüğünü belirten Baykan, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Mesudiye ile sanayiyi birbirine bağlayan yol, yağmur yağdığında havuza dönüyor. Sanayinin içini zaten herkes biliyor. Sürücüler, esnaf, vatandaşlar bu yolu sıkça kullanıyor ama ilgili kurumlar bu yol ile alakalı herhangi bir düzenleme yapmadı ve yapmak için de adım atmıyor”

 

KOZLUCA YOLU

Kozluca yolu üzerinde kaldırım olmadığı için insanların çamurda ya da yol ortasında yürüdüğünü belirten Baykan, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Kozluca yolun son yıllarda sıkça kullanılan yollar arasında. Özellikle Alanyurt’un içinde kalan bu yolda sirkülasyon her geçen gün artıyor. Ben belediye yetkililerini bu bölgeyi görmeye davet ediyorum. Çocuklar okula gidip geliyor. Yol ortasında ya da çamur içerisinde yürüyor. İnegöllü vatandaşlarımız bunu hak etmiyor”

 

ALTYAPI

2019 Yılının son aylarında altyapı ile ilgili çalışmaların başlayacağını ama henüz bu çalışmaların başlamadığını belirten Baykan, “2019 Yılının son aylarında ‘İnegöl şantiyeye dönecek’ ifadeler kullanıldı. Yıl 2020 oldu ama henüz biz bir şey göremedik. İnegöl altyapısı artık İnegöl’ü kaldırmıyor. 30 bin nüfuslu bir şehir için yapılan altyapımız var. 300 bine yakın nüfuslu İnegöl için bu altyapı yenilenmeli. Yenilenecek deniyor ama icraat yok” dedi.

 

DİN DÜŞMANI MISINIZ?

Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı’nda yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulunan Baykan, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı açıklamalarda bulunuyor ve diyor ki; kindar ve dindar nesil istemiyoruz. Bu sözlerim yanlış anlaşıldı diyor ve özür diliyor sözde. Özür dilerken kullandığı cümleler kabahatinden büyük. İlçe yöneticileri de aynı. Geçtiğimiz günlerde İnegöl basınına da yansıdı. Bir yönetici sosyal medyadan paylaşım yapıyor ve diyor ki; okullarda revir yok, kütüphane yok, laboratuvar yok ama mescid var. Ben buradan söylüyorum okullarda revir, kütüphane, laboratuvar eksik olabilir. Bu konuda çalışmalar yapılmalı evet ama mescid ile derdiniz ne? Diğer bir yöneticisi de sosyal medyadan yine My God Piiz (Benim tanrım piiz) gibi bir ifade kullanıyor. İslam dinine düşman mısınız? Öte yandan CHP’li gençler açıklamalarda bulunuyor. İstifa etmesini istiyorlar mevcut başkanın sözlerini baz alarak. Sonra o gençleri ihraç için whatsaap konuşmaları basına sızıyor. İnegöl’e uygun bir yönetim anlayışı bu değil”

 

Baykan, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “İnegöl’ün sorunlarının çözümü ile ilgili önümüzdeki günlerde bir basın açıklamamız daha olacak”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş