İSRAİL BAŞKONSOLU İNEGÖL’DEN MOBİLYA ALDI

İnegöl’e gelerek Mobiliyum AVM’de bulunan firmaları gezen İsrail İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, Tel-Aviv’de bulunan evinin mobilyalarını İnegöl’den aldı.

Yayınlama: 05.06.2017
928
A+
A-

Bir mobilya firmasının daveti üzerine İnegöl’e gelen İsrail İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, İsrail/Tel Aviv’de bulunan evinin mobilyalarını İnegöl’den aldı. Firmaları tek tek gezen Cohen,

 

Aras Deniz İnşaat Genel Koordinatörü Fikri Şen ile birlikte bir mobilya firmasının daveti üzerine İnegöl’e gelen İsrail İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, Tel Aviv’deki evinin mobilyalarını İnegöl’den aldı. Mobiliyum AVM’deki firmaları tek tek gezen Cohen, .”Türk mobilyasının kalitesi çok yüksek. İsrail’de ki marketlerin ve halkın daha çok beğeneceklerine inanıyorum ” dedi.








 

AMACIMIZ YATIRIMLARI BÜYÜTMEK VE GÜÇLENDİRMEK

Firmaları gezemeden önce bir açıklama yapan İsrail İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, “Bizim amacımız iki ülke arasında ki yatırımları güçlendirmektir. İnegöl’de çok büyük firmaların olduğunu ve İsrail’de büyük bir pazar açmak istediklerini biliyoruz. Mobilya ve inşaat firmalarının ülkemizde olmasını istiyoruz. Bizim amacımız iki taraf arasında yatırımları büyütmek ve güçlendirmek. İnegöl’e olan ziyaretlerimiz devam edecek. Özellikle ticari anlamda ziyaretlerimiz olacak. Amacımız ticareti geliştirmek. Ürünleri İsrail’de satamayan, gösteremeyen firmalarla iletişim kurmak istiyoruz. Türk mobilyasının kalitesi çok yüksek. İsrail’de ki marketlerin ve halkın daha çok beğeneceklerine inanıyorum” dedi.

 

TÜRK İŞADAMLARINA VİZE KOLAYLIĞI

 “İşadamları ülkemize ticari ilişkiler için geldiklerinde vizelerini 1 ila 3 yıla kadar yükseltebiliriz” diyerek sözlerine devam eden Cohen, “Amacımız işadamlarının daha rahat gidip gelmelerini ve yatırıma odaklanmalarını sağlamaktır. İsrail’de çok büyük ve güçlü bir ticaret birliği var. İşadamlarının İsrail’de büyük yatırımlar ve işler yapması için elimizden geleni yapacağız. Buradaki İsrail firmalarına ve İsrail ortaklarına destek vermek istiyoruz. Ticaret birliği ile Türkiye’de ki işadamları arasında iletişimi sağlayacağız” ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.