İstediğimiz taktirde yenemeyeceğimiz takım yok

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, kendi evinde rakibi lider Menemen Belediyespor’u 2-0 mağlup etmişti. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, “İstediğimiz taktirde yenemeyeceğimiz bir takım yoktur. Bundan sonraki maçlarda da aynı mücadeleyi vereceğiz. Oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Yayınlama: 06.02.2018
587
A+
A-

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan İnegölspor Menemen Belediyespor müsabakasının ardından açıklamalarda bulunan temsilcimiz İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, yukarılara doğru ivme kazanan bir takım olduklarını ifade etti.

 

HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKIYORUZ








Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Murat Yoldaş, “Çok sevinçliyiz. Taraftarların da neşesini görüyorsunuz zaten. Çok büyük bir mücadele vardı sahada. Menemen iyi bir takım, zor bir takım ama yenilmeyecek bir takım değil. Bunu zaten biliyorduk. Kazandığımız için çok mutluyuz. Hep söylüyorum. Yukarıya doğru ivme kazanan bir takım. Yukarıdan kopmayacağımızın işaretleri hep aynı şekilde devam ediyor. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Ama dediğim gibi zor maçları da kazanıyoruz” dedi.

 

YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

İstedikleri takdirde yenemeyecekleri takım olmadığını ifade eden Murat Yoldaş, “Bu takım artık önünde bir engel tanımayacağını göstermiştir. İstediğimiz taktirde yenemeyeceğimiz bir takım yoktur. Bundan sonraki maçlarda da aynı mücadeleyi vereceğiz. Oyuncularımı canı gönülden tebrik ediyorum. Sezon başından beri gerek yönetim gerek takım olarak çok zorlu yollardan geçtik. Bazı kısıtlı imkanlarla da buraya kadar geldiğimizi söylemek istiyorum. Artık İnegöl dinamiklerinin bu takımının arkasında durulması açısından biraz daha harekete geçmesi lazım. Onların da her zaman desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Son olarak taraftara parantez açan Yoldaş, “Taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.