iTSO Meclisi’nde Demirtaş dönemi

İTSO Başkanlık seçimlerinin sona ermesiyle gerçekleştirilen meclis başkanlığı seçiminde, İTSO’nun yeni meclis başkanı Mahmut Demirtaş oldu.

Yayınlama: 09.04.2018
1.121
A+
A-

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanlık seçiminin ardından son olarak meclis başkanı da yapılan seçimle belli oldu. Yavuz Uğurdağ’ın İTSO başkanı olduğu seçimin ardından, Mahmut Demirtaş tek aday olarak İTSO Meclis Başkanlığına seçildi. Başkan yardımcılıklarına ise İbrahim Demir ve İsmail Sülek kâtip üyeliğe ise İsmail Karakaşlı seçildi.

 

39 geçerli oyun kullanıldığı meclis başkanlığı seçiminde sandıktan 8 boş oy çıktı. Böylece İTSO’da seçim maratonu resmi olarak tamamlanmış oldu.






 

MECLİS ÇALIŞMALARI EŞİT VE TARAFSIZ ŞEKİLDE YÜRÜTÜLECEK

Yeni meclis başkanı Mahmut Demirtaş, “Bu dönemde yapacağımız çalışmaların İnegöl Ticaret Sanayi odası adına katkı sağlayacağına katılıyor ve umuyorum. Değerli meclis üyelerimiz meclis çalışmalarında eşitlik ve tarafsızlık içinde yürütülmesinde son derece kararlı olacağıma şimdiden söz veriyorum. Bu görevi devraldığım değerli büyüğüm Ahmet Uğur’a teşekkür ediyorum.  İnegöl Ticaret Sanayi Odası’nda bugüne kadar görev yapmış tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza büyüklerimize teşekkür ederken aramızdan ayrılmış ahirete intikal etmiş tüm meclis üyelerine Allah rahmet eylesin. Meclisin birinci açılış konuşmasını yaparken göstermiş olduğunuz teveccühe şükranlarımı sunuyorum. 47 meclis üyesi arkadaşıma teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş