İTSO’dan Dış Ticaret Seminerine Davet

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, 27 Şubat Perşembe günü düzenlenecek olan Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerine tüm üyeleri ve dış ticaret yapan firma temsilcilerini davet etti.

Yayınlama: 24.02.2020
457
A+
A-

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Uludağ İhracatçıları Birliği koordinasyonunda, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 27 Şubat 2020 Perşembe günü 09.00-14.00 saatleri arasında Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlenecek.

 

DIŞ TİCARET BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR








Üyelerin yeni gelişmelere adapte olabilmeleri için eğitim ve bilgilendirme seminerlerine ara vermeden devam ettiklerini belirten İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Büyük bir sanayi ve üretim ağı olan İnegöl’ümüz her yıl ticaret hacmini genişletiyor. Bu hacme ve üretime doğru orantılı olarak her yıl ihracat rakamlarımızda da bir büyüme yaşanıyor. Dış ticaret fazlası veren bir ekonomiye sahibiz ve bu noktada Türkiye’de birçok ili de geride bırakmış örnek bir şehir görüntüsü çiziyoruz. Şehrimiz üreticileri yoğun bir dış ticaret bağlantısına sahipler. Bizler de bu noktada kendilerine destek olmak için geçmişte olduğu gibi bugün de elimizden geleni ortaya koyuyoruz. Ticaret Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Uludağ İhracatçılar Birliği koordinasyonunda, Odamız ev sahipliğinde 27 Şubat Perşembe günü Odamız Konferans Salonu’nda Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenleyeceğiz. Programımıza konuşmacı olarak katılacak olan Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Ticaret Uzmanı Zeynep Sezen; “İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları”, Ticaret Bakanlığı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü Mütercimi Ayben Çevik; “Döviz Kazandırıcı Hizmetlere Sağlanan Devlet Destekleri”, World E-Commerce Forum (WORLDEF) Eğitim Direktörü Orxan Isayev ise “E-Ticaret / E-İhracat Uygulamaları” konularında önemli bilgilendirmelerde bulunacaklar. Seminerin tüm katılımcılarımıza fayda sağlayacağını temenni ediyor, tüm üyelerimizi ve dış ticaret yapan firma temsilcilerimizi seminerimize davet ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.