İTSO’yu bir mobilyacının yönetmesi şehrin dinamiklerine büyük katkı sağlar

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası’nda geçtiğimiz gün gerçekleştirilen seçimlerin ardından başkanlığa Yavuz Uğurdağ’ın seçilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Kağıt Orman ve Mobilya İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Güleç, “İTSO’yu bir mobilyacının yönetmesi şehrin dinamiklerine çok büyük bir katkı sağlar” dedi.

Yayınlama: 07.04.2018
526
A+
A-

İnegöl Ticaret Sanayi Odası seçimlerinin ardından değerlendirme açıklamalarında bulunan İstanbul Kağıt, Orman ve Mobilya İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Güleç, “İnegöl Ticaret Sanayi Odası seçimleri hem şehrimize, hem sektörümüze hayırlı, uğurlu olsun. Uzun bir zamandır İnegöl olarak bizim meslektaşlarımız bir mobilyacı başkan istiyorlardı. Bu tarih itibariyle bu gerçekleşmiş oldu. Sektör olarak çok gururluyum ve mutluyum.  Türkiye mobilya sektörünün ihracata yönelik olarak çok büyük bir önemi var. İnegöl mobilyası da, Türkiye mobilya sektörünün kalbi. İTSO’yu bir mobilyacının yönetmesi şehrin dinamiklerine çok büyük bir katkı sağlar. Onun için arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, bugüne kadar yönetim kurulu başkanlığı yapan Metin Anıl başkanımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

KATILIMCI MEMNUN OLDUĞUNU SÖYLÜYOR






Fuar ile ilgili değerlendirmelere bulunan Güleç, “2-3 gündür dışarıdan gelen insanlar fuarımızı ziyaret ediyor. Fuarlar bir şenlik havası ve İnegöl fuarı ticaretin hareketlendiği bir fuar. Şuana kadar kesin rakamları elde etmedik ama katılımcıların memnun olduğunu görüyoruz. Fuarın 1 ayda ne getirdiğini sonrada görüyoruz. Hemen arkasından birçok meslektaşım İtalya’ya gidecek ve ondan sonra sektörün ne kadar hareketlendiğini hep birlikte göreceğiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş