İyi Parti’den Başsavcı’ya ziyaret

13 Şubat’ta yapılan ilk kongrede İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanlığı görevine getirilen Müfit Besler ve ekibi, Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriye Alper İnanç’ı makamında ziyaret ettiler.

Yayınlama: 02.03.2018
734
A+
A-

Bassavcı İnanç’a birde çiçek takdim ettikten sonra konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Müfit Besler, “İYİ parti malumunuz siyasi hayatına yeni başlayan bir parti. Kuruluşumuz 25 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşti. 25 Aralık 2017 tarihinde de İnegöl ilçe teşkilatını açtık. O tarihten itibaren teşkilatlanmamızı devam ettirdik. Atanmışların seçilmesiyle ilgili de 13 Şubat 2018 tarihinde genel kurul yaptık. Yeniden başkanlık görevine getirildik. Yönetim kurulumuzun yüzde 25’i bayandan oluşuyor. Malumunuz İnegöl Belediye Meclisinde 5 belediye meclis üyemizle temsil ediyoruz. Türkiye’nin yerel siyasetinde üzerimize düşen sorumluluklar ve görev bilinciyle hareket etmeye hedefliyoruz. Çünkü ülke hepimizin. Biz de İYİ bir partiyiz, iyi partinin üyeleri olarak iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Devleti yönetenlerle sıcak ilişkiler içerisinde destek vermeyi düşünüyoruz.” Dedi.

 

Başsavcı Zekeriya Alper İnanç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, siyasi partilerin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu, İnegöl’deki birlikteliğinin daha da artması yönünde İyi Parti teşkilatının da destek verebileceğini kaydetti.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş