İyi Parti’den ‘Yeni Hükümet Konağı’ eleştirisi

Yayınlama: 08.01.2023
86
A+
A-

İyi Parti İnegöl İlçe Basın ve Sosyal Medya Başkanı Adem Korkmaz, yazılı basın açıklamasında bulunarak, “Master planlamadan bir haber, ‘Ben yaptım oldu’ diyerek halkımızın ve siyasi partilerimizin görüşünü yok sayan, ‘biz birlikte yöneteceğiz’ hislerinden uzak bu yönetim şeklinin üzülerek ve düzelmesi umuduyla saygılarımızla kamuoyuna duyuruyoruz” dedi.

Konuya ilişkin İyi Parti İnegöl İlçe Basın ve Sosyal Medya Başkanı Adem Korkmaz’dan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“İl olmayı hedefleyen İnegöl’ümüze ve vatandaşımıza, geleceğe 20 yıllık iktidar belediyeciliğinin planlanma eksiğinin zararını aktarmak için bir basın açıklaması yapmayı gerekli bulmuş bulunmaktayız her ne kadar konu hakkında bugün açıklama yapmış olsak da İlçe Başkanımız İsmail Karaman gerek meclis toplantılarında, gerek sosyal medyada bir çok kez konuyu  dile getirmiştir Merhum Başkan Hikmet Şahin’in dönemin çocuklarına bu alanda fidan ekimi yaparak orman sevgisini aşılamış olması, günümüzdeki yöneticilere nasihat niteliğinde algı oluşturmamıştır. Bizim beklentimiz bu alanın yeşil alan olarak kalması ve yeşil alanların çoğaltılmasıdır. Sayın Alper Taban, sosyal medyada İnegöl’ün güzelliklerini, doğanın cennet olduğu paylaşımlarını hatırlatıp, şehrimizin merkezinde bulunan doğasına da sahip çıkmasını bekliyoruz. Eğer Kaymakamlığa bir yer tahsis edilecekse, yapılan belediye sarayında bir alan ayrılamaz mıydı? Ya da eski belediye binası olacak alan Kaymakamlık binası olarak tahsis edemez miydi? Bu alan ile alakalı ihale yapıldı mı? Bununla alakalı bir açıklama bekliyoruz. Master planlamadan bir haber, ‘Ben yaptım oldu’ diyerek halkımızın ve siyasi partilerimizin görüşünü yok sayan, ‘biz birlikte yöneteceğiz’ hislerinden uzak bu yönetim şeklinin üzülerek ve düzelmesi umuduyla saygılarımızla kamuoyuna duyuruyoruz”








HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.