JANDARMA VE POLİSTEN ORTAK ÇALIŞMA

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile İnegöl Jandarma komutalığına bağlı ekipler İnegöl’de ortak uygulama yaptı. Türkiye genelinde düzenlenen ortak uygulama Bursa-Ankara karayolu üzerinde bulunan rehber uygulama noktasında gerçekleştirildi.

Yayınlama: 29.05.2017
1.126
A+
A-

Türkiye genelinde Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan Trafik güvenliği uygulaması ortak yapıldı. Uygulama kapsamında İnegöl’de de İnegöl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Ekipler, İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile Bölge Trafik istasyonu tarafından ortaklaşa düzenlendi.  İlk uygulama geçtiğimiz Cuma günü sabah 10.00 ile 12.00 saatleri arasında, 2. uygulama 15.00-17.00 saatleri arasında düzenlenirken 3.uygulama ise 21.00 ile 23.00  saatleri arasında düzenlendi.

 

Düzenlenen uygulamaya İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, İnegöl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik timi ile Bölge Trafik istasyonu amirliği ekipler katıldı. Tüm ekipler, Bursa-Ankara karayolu üzerinde bulunan Rehber uygulama noktasında birlik içerisinde ilk kez uygulama yaptı.






 

Ortak yapılan uygulama neticesinde yüzlerce araç durdurularak didik didik aranırken, sürücü ve yolcuların GBT sorgulamaları yapıldı

 

Durdurulan araçlardan 20’sine çeşitli maddelerden toplam 3 bin 700 TL cezai işlem uygulandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş