KADINA ŞiDDETE iNEGöL’DE AZ RASTLANIYOR

İnegöl İlçe Kaymakamlığı tarafından ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Kaymakam Şükrü Görücü, İnegöl’de kadına şiddetin fazla görülmediğini ifade etti.

Yayınlama: 25.11.2020
541
A+
A-

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile İnegöl İlçe Kaymakamlığı binasında ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Kavak ile bu müdürlüklerde görev yapan bazı personeller katıldı.

Toplantıda kadına şiddet olaylarına İnegöl’de az rastlandığını belirten Kaymakam Görücü, “Toplum olarak bu konuda bilinçlenerek üstesinden gelmeliyiz” dedi.






Pandemi nedeni ile İnegöl’de artışların olduğunu ifade eten Kaymakam Görücü, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı:

“İlçemizde artışlar var. Sağlık çalışanlarımızın, kolluk kuvvetlerimizin ve diğer kurumlarımızın canla başla çalıştığını görüyoruz. Ben hepsine teşekkür ediyorum. İlçemiz genelinde de alınan tedbirleri uyguluyoruz. Bizim hemşerilerimizden istediğimiz, eş dost kaybetmektense, gerekirse evlerimize 15 gün kendimizi hapsedelim. İnsanın yakının kaybetmesinden daha acı bir şey yoktur. Kurallara tam riayet istiyoruz. Maske, mesafe ve hijyen vazgeçilmezimiz.” 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş