KALBİ SELİM DERNEĞİ’NDEN AKTAŞ’A ZİYARET

Bursa’da faaliyet gösteren Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Yayınlama: 13.05.2017
2.496
A+
A-

Eğitim ve yardım alanlarında hizmet vermek üzere 2014 yılında Bursa’da kurulan Kalbi Selim Derneği’nin Başkanı Osman İpekçioğulları, dün saat 11.00’da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette dernek faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunulurken, Dernek Başkanı Osman İpekçioğulları Kalbi Selim Derneği’nin amacı ve hizmetlerine ilişkin bilgiler verdi.






 

Ziyaret sırasında konuşan İpekçioğulları, “Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak Bursa’mızda ikamet eden Suriye’den gelen kardeşlerimize yardım ediyoruz. Derneğimiz bünyesinde şuan yaklaşık 1000 aileye ayni ve nakdi yardımlarımız yapılıyor. Aynı zamanda derneğimizde eğitim gören 260 öğrenci kardeşimiz var. Ağırlıklı olarak Kuran-ı Kerim ve diğer dini ilimlerin eğitimlerini görüyorlar. Ayrıca Türkçe ve İngilizce eğitimleri de alıyorlar. Sabahtan öğlene kadar okullara gidip buralarda eğitimler alıyorlar, öğleden sonraları da bizim derneğimizde eğitim görüyorlar. Allah nasip ederse gücümüz yettiği kadar tüm kardeşlerimize yardım etmeye çalışıyoruz. Bizim için dil, din ırk fark etmez. Yeter ki hizmet olsun” dedi.

 

DESTEĞE HAZIRIZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Bursa’nın sanayisiyle, ticaretiyle, kültür hayatı ve tarihiyle gerçekten çok derinliği olan kadim şehirlerden biri olduğunu ifade ederek “Dolayısıyla da Bursa’da ekonomi ve sanatımızla ileri giderken beraberinde de insanlara daha fazla sahip çıkabilmek, özellikle Suriye başta olmak üzere muhacir durumdaki vatandaşlarımıza sahip çıkmak adına farklı sivil toplum kuruluşları, dernekler teşekkül ettiriliyor. Kalbi Selim Derneği de kurulduğu günden bu yana hayırlı işlere imza atan, aracılık eden bir dernek. Arkadaşlarımız bugün de sağ olsunlar bugün büyük bir nezaket gösterip bizleri ziyarete geldiler. Çalışmalarıyla alakalı bilgilendirme yaptılar. Allah heyecanlarını ve gayretlerini arttırsın. Şahsım ve belediye olarak da yapabileceğimiz destek, katkı varsa her zaman hazır olduğumu ifade ediyor saygılar sunuyorum” diye konuştu.

 

Ziyaret sonunda Dernek yönetimi Başkan Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş