‘Kaldırımlardaki direkler kaldırılsın’

Yayınlama: 18.01.2023
74
A+
A-

Saadet Partisi Burhaniye Mahalle Başkanı Adem Çini, yaya kaldırımlarına konuşlandırılmış elektrik direklerinin vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, sorunun çözülmesi adına çağrı yaptı.

Yaya kaldırımlarının elektrik direkleri nedeniyle kullanımının zorlaştığını belirten Mahalle Başkanı Adem Çini, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

DİREKLER KALDIRIMLARI ENGELLİYOR






İni, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı

“Kıymetli İnegöllüler ve Burhaniye Mahallesi sakinlerimiz. Bugün Saadet Partisi Burhaniye Teşkilatı olarak, mahalle sakinlerimizin müzdarip olduğu bir konuyu gündeme getireceğiz. Sorunun çözümü için de gerekli takip sürecini yürüteceğimizi de belirtmek istiyorum. Mahallemizin birçok sokağında yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlar maalesef ki elektrik direkleri yüzünden özelliğini yitirir hale gelmiştir. Yetkililerden bu konuyla ilgili özellikle mahallemizde gezmelerini ve tespit yapmalarını istiyoruz. Zira bazı yerlerde bu elektrik direkleri yürümeyi zorlaştırırken bazı bölgelerde kaldırımların da dar olması nedeniyle tamamını engeller vaziyettedir. Özellikle pazar arabalarıyla gezen, çocuk arabalarıyla gezen kadınlarımız bu elektrik direklerinden dolayı ciddi mağduriyet yaşamaktadırlar”

‘ARABAYLA GEZMEKTE ZORLANIYORUZ BARİ YAYA RAHAT GEZELİM’

“İşin bir diğer düşündürücü tarafı ise bu direklerin yine birçoğunun işlevini yitirmiş olması. Kamuoyunun da bildiği üzere bazı bölgelerde elektrik hatları tamamen yer altına alınmış durumda. Konuyla ilgili ilk önce mahalle muhtarımızla görüştük. Muhtarımız da mahalleliden gelen şikayetler doğrultusunda gerekli yerlere müracaat ettiğini fakat geri dönüş yapılmadığını ifade etti. Bizler de basın açıklamamız aracılığıyla bu talebi yineliyoruz. Trafiği ve çukurlarıyla arabayla gezmekte zorlandığımız İnegöl’ümüzde bari yaya gezerken rahat gezmek istiyoruz. Mahalle sakinlerimiz adına sorunun en kısa zamanda çözülmesini talep ediyor, tüm ilçe halkına sağlıklı, bereketli ve huzurlu günler diliyoruz. “

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş