Kamu vicdanının sesi olmaya devam edeceğiz

Eğitim Bir Sen İnegöl Şube Başkanı Sinan Aktaş, yeni yıla ilişkin yaptığı açıklamasında, “Yaşanabilir bir dünya için, mazlum ve mağdurların haklarının teslim edildiği, mazlum ve mağdur üretmeyen bir sistemin inşası için, kamu vicdanının sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yayınlama: 03.01.2018
604
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen İnegöl Şube Başkanı Sinan Aktaş, “25 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da hak ve adalet için mücadele edeceğiz.Kamu görevlilerinin hak ettiği saygınlığa ve meşru haklara kavuşabilmeleri için çabamızı arttırarak sürdüreceğiz. 2018’de memnuniyet üreten politika ve uygulamalar bekliyor, bürokrasinin ise sosyal maliyet üreten sahadan bihaber, hoyratça işlerden uzak durmasını diliyoruz” dedi.

 

25 yıldır olduğu gibi, hak ve adalet için mücadele edeceklerini, kamu görevlilerinin hak ettiği saygın iş ve hayata kavuşmaları için emek harcayacağız” diyerek konuşmasını sürdüren Aktaş, “Nerede hakkı elinden alınmış, özgürlüğü kısıtlanmış, mağdur duruma düşmüş birisi varsa rengine, diline, dinine, milletine bakmaksızın yanında durmaya ve onlar için hakkı dile getirmeye devam edeceğiz. Yaşanabilir bir dünya için, mazlum ve mağdurların haklarının teslim edildiği, mazlum ve mağdur üretmeyen bir sistemin inşası için, kamu vicdanının sesi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.








 

ÇOK CİDDİ SORUMLULUKLAR VAR

2018’de memnuniyet üreten politika ve uygulamalar beklediklerini ifade eden Aktaş “Bürokrasinin, sosyal maliyet üreten sahadan bihaber, hoyratça işlerden uzak durmasını diliyorum. Yeni yıl, ülkemizin özgürlüğünün ve özgünlüğünün, vesayetten arınmasının, ayağa kalkmasının yılı olsun diyorum. Umudun artması, işsizliğin azalması, sağlıklı bir hayat, herkesin saygın bir işe sahip olması, yaşanabilir seviyede ücret alabilmesi, millî gelirin adil paylaşılması için üzerimize de düşen çok ciddi sorumluluklar var” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.