KANAL İNEGÖL İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl’de bir ilk olacak “Kanal İnegöl” projesinin hayat bulacağı bedre deresi hattında incelemelerde bulundu.

Yayınlama: 17.09.2020
1.158
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban’ın seçim beyanları arasında da bulunan ve sadece bölge halkının değil tüm İnegöl’ün heyecanla beklediği “Kanal İnegöl” projesi için düğmeye basıldı. Kısa sürede çalışmaları başlayacak projenin hayata geçirileceği bedre deresi hattında, Başkan Alper Taban incelemelerde bulundu.

 

Beraberindeki Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ile Park Bahçeler Müdürü Sabri Mert’in nezaretinde yapılan incelemede, projeye ilişkin istişareler yapıldı. Kanal İnegöl hayata geçtiğinde bölgenin çehresinin değişeceğine vurgu yapılırken, projenin İnegöl’de bir ilk olacağına da dikkat çekildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Şehrimizin her noktasının hak ettiği güzelliğe kavuşması adına çalışıyoruz. Bedre deresi uzun yıllardır ilçe halkımızın çok güzel hayaller kurduğu bir alan. Bu hat üzerinde biz vatandaşlarımızın hayallerindeki projeyi gerçeğe dönüştürmek için çalışmalarımıza başladık. Projemiz hazır. İnşallah en kısa zamanda startı da vererek burayı İnegöl’ün yeni çekim merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi.






 

HABER MERKEZİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş