Kanayan yara tedavi edilmelidir

Döner sermaye sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Sen Bursa ve İnegöl Şubesi Basın Sözcüsü Hüseyin Aydın, “Tüm sağlık çalışanlarını memnun edecek bir sistem getirilerek kanayan bu yara tedavi edilmelidir” dedi.

Yayınlama: 23.02.2018
902
A+
A-

Döner sermaye sisteminin yamalı bohça haline geldiğini söyleyen Hüseyin Aydın, “Döner sermaye sistemindeki adaletsizliğin giderilmesi gerek. Tüm sağlık çalışanlarını memnun edecek bir sistem getirilerek kanayan bu yara tedavi edilmelidir” şeklinde konuştu.

 

Sağlık çalışanlarının istihdam yetersizliği nedeniyle gereğinden fazla iş yüküne maruz kaldığını belirten Aydın, Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan ve bu yıl içerisinde gerçekleşecek 55 bin atamanın son yıllarda gerçekleşen en büyük alım olduğunu ifade etti.






 

 Bu atamayla birlikte sağlık çalışanlarının sırtındaki iş yükünün azalacağını söyleyen Aydın, bu şekilde atamaların önümüzdeki yıllarda da devam etmesi gerektiğini dile getirdi. Aydın, gerçekleşecek atamalarla birlikte sağlık çalışanlarının iş yükünün Avrupa standartlarına çekilmesi gerektiğini belirtti.

 

TÜRK ASKERİ DESTAN YAZIYOR

Terörün sınırımızdan temizlenmesi için Zeytin Dalı Harekatının önemine vurgu yapan Hüseyin Adyın, kahraman Türk Askerinin Afrin’de destan yazdığını belirtti. İçimizdeki hainlerin ve dış mihrakların Türkiye ve TSK’ya yaptığı saldırılara karşı devletimizin yanında yer almamız gerektiğini söyleyen Aydın , sağlık çalışanlarının sınır bölgesinde büyük bir özveri ile çalıştıklarını ifade etti.  Vatan sever sağlık çalışanları her an ülkesine hizmet vermeye hazır olduğunu belirten Aydın, Afrin Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dileyerek sözlerini noktaladı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş