Karslı, Mesudiye için aday

Mesudiye Mahalle muhtarının görevinden istifa etmesinin ardından, Mesudiye Mahallesinin tanınan isimlerinden bir olan Necati Karslı, muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yayınlama: 08.03.2021
1.170
A+
A-

Mesudiye Mahallesi muhtarlığı koltuğunun istifa nedeni ile boşta olması nedeni ile bölgenin sevilen isimlerinden biri olan Necati Karslı muhtar adaylığını açıkladı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Necati Karslı, şu ifadeleri kullandı:






 

“Halka hizmet noktasında elimizden geldiğince mahalle sakinlerine bir yardımımız doksun, onların sorunlarına eğilelim ve hizmet noktasında Allah için bir şeyler yapalım diye yola çıktık. Bu nedenle de adaylığımızı açıkladık. Mahallem ve şahsım adına inşallah en hayırlısı neyse o olsun”

 

İstifa nedeni ile yeniden seçim yapılacağını ifade eden Karslı, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “Muhtar görevinden istifa etti. Bu nedenle şu anda mahalle muhtarımız yok. Bu alanda elimizi taşın altına koyalım istedik. Bu nedenle de adaylığımızı açıklama gereği duyduk”

 

Karslı, şu ifadelerle konuşmasını sonlandırdı:

 

“Mahallemizin eksilerini artılarını biliyoruz. Yıllardır bu mahallede ikamet ediyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş