‘Kart değişiminde ücret alınmasın’

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı İlhan Baykan, İnegöl’den kullanılan Kent Kart’tan Bursakart’a geçişlerde alınacak olan kart değişim ücretlerinin alınmaması gerektiğini ifade etti.

Yayınlama: 09.08.2021
439
A+
A-

İnegöllü vatandaşların sorun ve taleplerini gündeme getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini belirten Baykan, kart entegrasyon süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Baykan yaptığı yazılı açıklamada, Bursakart’a geçişte açınacak olan kart değişim ücretinin alınmaması gerektiğini ifade ederek;






 

“28 Haziran’da yaptığımız basın açıklamasında Bursa ve ilçelerinde belediye otobüslerinin tek kartla çalışması gerektiğini belirtmiş ve bu konuda Büyükşehir ve İnegöl Belediye Başkanımıza çağrı yapmıştık. Kendileri sağ olsunlar olumlu bir adım atarak artık İnegöl’de tek kart uygulamasını hayata geçirdiler. Burada sayın başkanlara teşekkür ederken vatandaştan gelen  ‘Bir hizmeti de ücretsiz yapamaz mısınız?’ sitemini de iletiyoruz. Yani adı halk olan otobüslerin halka yük değil hizmet olması gerektiğini başkanlara iletiyor ve bu ücretli kart değişim uygulamasından vazgeçmelerini istiyoruz”

 

Baykan, açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı:

 

 “Yeniden Refah Partisi olarak bugüne kadar halkımızın faydasına olan konuları gündeme getirdiğimiz gibi bugünden sonra da halkımızın talep ve şikâyetlerini dile getirmeye devam edeceğiz. Bugünlerde en çok dile getirilen konu ise Kültürpark’ımızdır. Yıllardır ilçe halkımızın ısrarla Kültürparka araç ve motosiklet girmesin demesine rağmen ve bu konuda sayın belediye başkanının da olumlu bakmasına rağmen halen daha bir adım atılmamıştır. Acil olarak kendilerinden talep ediyoruz. Lütfen vatandaşın çağrısına kulak veriniz. Sadece araç girişi değil aynı zamanda kültürpark içerisine yapılacak olan kaymakam lojmanının da yapılmaması gerektiğini geçtiğimiz hafta açıklamış ve bir adım beklemiştik. Şimdi tekraren “lütfen vatandaşın sesine kulak verin” diyoruz.”

   

HABER: AHMET KABRAN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş