KAYBOLAN KÖPEK BULUNDU

İnegöl’e bağlı kırsal Hocaköy Mahallesi’nde, geçtiğimiz pazartesi kaybolan köpek bir hafta sonra bulundu. Mahalledeki bir metruk binanın altına sığınmış vaziyette bulunan köpeğin insanlar tarafından darp edildiği düşünülüyor.

Yayınlama: 17.03.2020
646
A+
A-

Kırsal Hocaköy Mahallesi’nde yaşayan Yusuf Aydın isimli gencin geçtiğimiz Cumartesi günü köpeği kayboldu. Rottweiler cinsi 14 aylık köpek, geçtiğimiz gün kırsal mahallede bulunan bir metruk binanın altına sığınmış vaziyette bulundu. Köpeğin kafasında, bacaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde birçok yara ve kırığın olduğu, çağırılan veteriner tarafından tespit edildi.

 

Köpeğin sahibi Yusuf Aydın, ” Köpeğim yaklaşık 1 haftadır kayıptı. Kafasında ve bacaklarında çeşitli yara izleri mevcut. Öncelikle bu yaralara başka bir hayvanın sebep olmuş olabileceğini düşündüm fakat ağız ve diş izine pek rastlayamadım. Yani köpeğimin başka bir insan tarafından darp edilmiş olabileceğini düşünüyorum. Bugün veterinere son olarak göstereceğim ve tespit yaptıracağım. Eğer durum benim dediğim gibi çıkarsa gerekli yerlere şikayetçi olacağım. Bu hayvanın ne suçu var, zararsız bir köpek. Eğer durum benim düşündüğüm gibiyse, bu hayvana zarar vermiş olan insan olamaz” ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş