Kazanırsak rahatlayacağız

İznikspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Doğanspor’da Teknik Direktör Ömer Burkay açıklamalarda bulunarak, “Hafta sonu kazanmamız halinde ciddi anlamda alt sıralardan uzaklaşıp rahat bir pozisyona geçeceğiz” dedi.

Yayınlama: 09.02.2018
480
A+
A-

Doğanspor deplasmanda hafta sonu İznikspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ömer Burkay, kazanmaları halinden düşme potasından uzaklaşarak rahatlayacaklarını ifade etti.

 

Zorlu müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan Burkay, “Hafta sonu İznikspor ile deplasman da karşılaşacağız. Belki de sezonun en önemli maçı olacak. Ama ligin bitmesine 6 hafta var ve biz her maça tek maç olarak bakıyoruz. Sadece o hafta sonuna odaklanıyoruz. Hafta sonu kazanmamız halinde ciddi anlamda alt sıralardan uzaklaşıp rahat bir pozisyona geçeceğiz. Antrenmanlarımızı büyük bir ciddiyetle devam ettiriyoruz. Önemli maçlarda iyi oynayan ve istediği skorları alabilen bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Hafta sonu da bizde ihtiyacımız olan puan ya da puanları alacağımızı tahmin ediyorum” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş