Kılıçdaroğlu’na karşı olduğunu belirten Erbay; ‘Kiralık akılla yaşamıyorum’

Yayınlama: 07.03.2023
617
A+
A-

Deva Partisi İnegöl İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay, altılı masanın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı Adayı göstermesinin ardından kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı olduğunu belirten Erbay, “Kiralık akılla yaşamıyorum. Beynime ipotek koyduracak değilim” ifadelerini kullandı.

Altılı masanın Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı Adayı olarak göstermesinin ardından özellikle İyi Parti İnegöl İlçe Teşkilatı ve Deva Partisi İlçe Teşkilatı’nda rahatsızlık yaşanıyor.

Bazı İyi Partili yöneticilerin dost sohbetlerinde Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı olduklarını ama Genel Başkan Meral Akşener’in aldığı karara saygı gösterdiklerini belirtiyor.






Öte yandan bu anlamda ilçemizden Millet İttifakı’ndaki en sert çıkış ise Deva Partisi İnegöl İlçe Başkanı Kani Ahmet Erbay’dan geldi.

Erbay, Kılıçdaroğlu’nun aday gösterilmesinden duyduğu rahatsızlığı kendisine ait sosyal medya hesabından dile getirdi.

Konuya ilişkin Erbay’ın yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Kemal Beyin adaylığına hâlâ karşıyım bu bir… Devleti Cumhurbaşkanı yönetecekse tam yetkili cumhurbaşkanı yardımcısı ne yapar bu da iki… Kiralık akılla yaşamıyorum. Beynime ipotek koyduracak değilim. Benim adım Kani Ahmet Erbay”

Kendisine yapılan eleştirilere de tek tek cevap veren Erbay, yapılan eleştirilerin dozunu kaçıranlar için de bir paylaşımda bulundu.

O paylaşımında ise Erbay, şu ifadeleri kullandı:

“Bir de şey çıktı; hayatı boyunca nerdeyse fiilen siyasetin, etkin muhalefetin içinde olmamış muhalifler, onlarla aynı fikirde değilim diye benim konumumu sorguluyor. Buyursaydınız, 10 yıldır ben her gün muhalefet yaparken, 2 yıldır partimde iken bir tuğlada siz koysaydınız da bugün konuşsaydık”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş