Kırcalı MTAL Kur’an’ı güzel okumada ilçe birincisi oldu

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ilçemizdeki liseler arasında düzenlediği Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması’nda İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi 11. sınıf Öğrencisi Tahircan Yücedağ ilçe birincisi oldu.

Yayınlama: 14.05.2018
727
A+
A-

Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Abdurrahim Mercan, “Okulumuz gerek sağlık alanında, gerekse kültür sanat alanında yapılan etkinliklerde başarıları olan bir okuldur. Türkiye, Bursa, İnegöl dereceleriyle hep adından söz ettirmiştir. Milli manevi konularda da üzerine düşen görevleri yerine getirmektedir. İlçemizde yapılan Kuranı Kerimi Güzel Okuma Yarışması’na da katılarak, öğrencimiz 11. sınıf öğrencimiz Tahircan Yücedağ’la ilçe birinciliği kazandık. Öğrencimize birinci sınıftan başlayarak Din Kültürü öğretmenimiz Hüseyin Çınar danışmanlık yapmaktadır. Yarışmaya hazırlanmasında büyük katkıları olmuştur. Aynı zamanda öğrencimizin eğitim koçu edebiyat öğretmenimiz Metin Kürümoğlu’dur. Metin Kürümoğlu’da okulumuzun kazandığı Türkiye dereceleri, Bursa dereceleri ve ilçe dereceleriyle kendini ispat etmiş bir öğretmendir. Aynı zamanda ilçe birincimiz Tahircan Yücedağ’ın okuldaki eğitim koçudur. Ben bu başarıda katkısı bulunan tüm öğretmenlerimize ve okulumuzu ziyaret ederek nezaket gösteren Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü  Mehmet Katırcı’ya da katkılarından  ve öğrencimize hazırlamış olduğu plaketten dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

REHBERİMİZ KUR’AN-I KERİM






İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi 11-A sınıfı öğrencisi Tahircan Yücedağ ise, “İlçede yapılan Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında ilçe birincisi oldum. Bundan dolayı çok mutluyum. Rehberimiz Kur’an-ı Kerimi çalışırken bana destek olan başta Din Kültürü Öğretmenim Hüseyin Çınar’a, okul müdürüm Abdurrahim Mercan’a, eğitim koçum Metin Kürümoğlu’na ve okulumuzu ziyaret eden Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü  Mehmet Katırcı’ya katkılarından  ve benim için hazırlamış olduğu plaketten dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş