Kırcalı MTAL’de Kudüs etkinliği

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi Kudüs’te yaşanan insanlık dışı zulüm ve katliamları kınamak ve Filistinli şehitleri anmak için etkinlik düzenledi.

Yayınlama: 17.05.2018
643
A+
A-

 

Üç günlük ulusal yas günleri kapsamında bayrakların yarıya indirildiği okulda öğrencileri bilinçlendirici konuşmalar yapıldı. Aynı zamanda okul öğrencileri tarafından düzenlenen Kudüs Panosu öğrencilerin izlenimlerine sunuldu.

 






KUDÜS FİLİSTİNLİLERİNDİR

Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Abdurrahim Mercan; “Dün itibariyle İsrail çirkin yüzünü bir kere daha göstererek masum Filistin halkının üzerine bomba atarak saldırmış, 61 şehit ve binlerce yaralının hayatına sebep olmuştur. Bu durum kabul edilemez. İsraili lanetliyor, Filistin halkının yanında olduğumuzu beyan ederim. Yaptığımız bu etkinliği kültür edebiyat kulübümüz aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Duyarlılığından dolayı edebiyat öğretmenimiz Metin Kürümoğlu’na teşekkür ediyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”dedi.

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem

 

Kültür Edebiyat Kulübü öğretmeni Metin Kürümoğlu ise, “Yıllardır süren bu zulüm ortamı en son gerçekleşen katliamla yeni bir boyut kazanmıştır. Bu insanlık dışı durumu kınıyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Öğrencilerime duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyorum. Millet olarak mazlumların yanında olan milletimiz, geçmişte olduğu gibi Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edecektir. Zalimler için yaşasın cehennem” dedi.

 

Program sonrası  okul öğrencileri Özge Kahveci, Yağmur Demir, Gamze Kurt ve Hilal Aslanhan’ın hazırladıkları Kudüs Panosu öğrencilerin izlenimine sunuldu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş