Kızılay, kahramanları unutmadı

Yayınlama: 25.05.2023
78
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeni ile İnegöl’den bölgeye giderek arama kurtarma çalışmaları gerçekleştiren ekipler, Kızılay tarafından unutulmadı.

İnegöl Kızılay Şubesi Başkanı Alay Ergin ve yönetim kurulu üyeleri, ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremler nedeni ile bölgeye giderek arama kurtarma çalışmaları gerçekleştiren ekipleri ziyaret etti.

Ziyaretlerde deprem hatırası olarak isimlerinin yazıldığı hediyeyi takdim eden Kızılay Başkanı Ergin, gönüllü çalışan ekiplere teşekkür etti.






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ergin, şu ifadeleri kullandı:

“Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihinde ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 ilde etkisi hissedilen deprem felaketinin ilk anından itibaren, deprem bölgesinde günlerce insanüstü bir gayret sarf ederek çalışan ilçemizin arama kurtarma ekiplerini ziyaret ettik”

Ekiplere teşekkür eden Ergin, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“İnegöl Doğal Afet Arama Kurtarma (İNDAK), İHH Arama Kurtarma, Beşir Derneği başta olmak üzere İnegöl’de çeşitli sivil toplum kuruluşları ve derneklerin çatısı altında gönüllü olarak görev alan ve adeta gurur kaynağımız olan tüm vatandaşlarımıza, destek ve fedakarlıklarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş