Klasik ve elektrikli %100 yerli araç Bursa’da ilgi odağı oldu

Bursa’da kendisine ait bir fabrikada ürettiği %100 yerli klasik elektrikli araç ile bu yıl 40.’sı düzenlenen MODEF EXPO Fuarı’nda kendisine yer bulan Hakan Tezcan, gerekli destekleri sağlamaları durumunda seri üretime geçebileceklerini ifade etti.

Yayınlama: 29.10.2018
874
A+
A-

50 Km hıza çıkabilen ve 100 kilometre yol yapan araç İnegöl’de bu yıl 40.’sı düzenlenen MODEF EXPO Fuarı’nda sergilendi. Tamamen yerli olan araca ilgi yoğun oldu.

 

Aracı tasarlayan Hakan Tezcan, tamamen yerli kaynakları kullandıklarını ifade ederek, “Biz bunu yapabileceğimiz için yaptık. Bir diğeri bir çok kullanım alanı olduğuna inandığımız için yaptık. Kendimiz bir şeyler yapalım, sıradan, doğal  birilerinin de bir şeyler yapabileceğini, ortaya bir şeyler çıkarabileceğine inandığımız için yaptık. Bu aracı yaparken, nerelerde kullanabileceğimizi düşündük. Evden işe giderken kullanabiliriz diye, büyük otellerde ve benzeri yerlerde yabancı araçların kullanılacağına, bu tarz bir aracın kullanılabileceğine inandığımız için yaptık. Bu aracı tamamen kendi el emeğimiz ile yaptık. Kullanılan tüm parçalar yerli üretimdir. Büyük bir özveri ile aracı birleştirip, böyle bir konsept oluşturduk” dedi.






 

Gereken desteklerin sağlanması durumunda seri üretime geçebileceklerini ifade eden Tezcan, şu ifadeleri kullandı: “Seri üretim talebe bağlı olarak gelişebilecek bir durum. Haliyle onun içinde büyük bir bütçe gerekecektir. Destekleri ve kaynakları sağlayabilirsek seri üretime geçebiliriz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş